Toimus ajalooline Izmir Routesi töötuba

korraldatakse ajaloolise Izmiri marsruute
korraldatakse ajaloolise Izmiri marsruute

Täna korraldati Izmiri suurlinna omavalitsuse, TARKEMi ja Izmiri fondi koostöös ajalooline Izmiri marsruutide töötuba. Töötoas, kus osalesid spetsialistide nimed, saadud tulemusi hinnatakse ajaloolise marsruudi kavandamisel.


Täna korraldati Izmiri suurlinna omavalitsuse, TARKEMi ja Izmiri fondi koostöös ajalooline Izmiri marsruutide töötuba. Marsruudil Konak Pier - Kemeraltı - Kadifekale kogenud ja asjatundlikud nimed viidi kokku Kemeraltı Havra tänava lähedal Portugali sünagoogis korraldatud töötoas. Izmiri suurlinna linnapea Tunç Soyer rääkis seminari avamisel İzmiri kultuuri ja ajaloo olulisusest: “Kemeraltı on võib-olla kõige kriitilisem punkt sellel teel Konaki kailt Kadifekale. Maailma vanim ja suurim välikoekeskus. Isegi see lause üksi võib muuta Kemeraltı maailmabrändiks. Izmiril on maailmale palju öelda, kuid võib-olla on parim sõna Kemeraltı kohal. ”

Töötoa tulemused kaasatakse hindamisse

Izmiri ajaloo marsruutide nimeline töötuba on lähtepunktiks ajaloolise marsruudi, mis hõlmab Konak Pier - Kemeraltı ja Kadifekale, uurimisele. Töötoa käigus hinnatakse ekspertide saadud tulemusi ajaloolise marsruudi kavandamisel ja haldamisel.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar