Ametikool tuleb kodustele autodele

kutseõppeasutusse kodumaiste autode tulek
kutseõppeasutusse kodumaiste autode tulek

Anatoolia keskkooli Araçi elektrisõidukite haru ja tehnika kutseharidus ja -kool Alan avab esimest korda mootorsõidukite tehnoloogia alal. Bursa autotööstuse eksportijate ühingu Anatoolia kutse- ja tehnikumi keskkooli koolitus järgmisel aastal algab.

Türgi avalikustab oma esimese kodumaise auto maailmas. Samal ajal kui Bursa tehase ettevalmistamine on käimas, asus riikliku haridusministeeriumi tegevus selleks, et koolitada kvalifitseeritud tööjõudu täielikult elektriauto tootmiseks.

Selles kodumaise ja riikliku toodanguga realiseeritavas projektis avatakse Bursas autotööstuse eksportijate liidu kutse- ja tehnikaülikooli Anatoolia gümnaasiumis esmakordselt mootorsõidukite tehnoloogia valdkonnas “Elektrisõidukite haru”, kus tehas avatakse vajaliku tehnilise personali koolitamiseks. Õpetajate koolitused viiakse läbi vastavalt lühikese aja jooksul kehtestatava programmi õppekavale ja õpilased võetakse sellel õppeaastal vastu järgmisel õppeaastal koos eksamiga keskkooli üleminekusüsteemi (LGS) raames.

Bursa autotööstuse eksportijate ühing Kutse- ja tehnilised hübriidsõidukid, elektrisõidukid, vesinikkütusega sõidukid, akutehnoloogia, elektrimootorid, andurid, pilditöötlus, led-tehnoloogia, CCTV (suletud vooluahelaga kaamerasüsteemid), mehaanilised süsteemid, , laadimisjaamade tehnoloogia, elektrolüüsi tehnoloogiad.

Riiklik haridusminister Ziya Selçuk, kes andis kohalikule autole häid uudiseid tehnilise personali toe kohta, ütles: imiz Jagame nii oma õpilaste, õpetajate kui ka kogu ühiskonna põnevust. ” Türgi hakkab tootma auto alanud koolituse oskustööjõu töötada kiiresti teatada Selcuk minister jätkas:
Olarak Ministeeriumina arvestame kutse- ja tehnikahariduse ümberkorraldamisel oma riigi vajadustega. Sellega seoses oleme viimase aasta jooksul edukalt ellu viinud palju uusi projekte.

Näiteks asutasime Ankaras tööhõivegarantii ASELSAN Anatoolia kutsekeskkooli ja tehnilise keskkooli, et rahuldada kaitsetööstuses vajamineva tehnilise personali vajadused ning me võtsime esmakordselt vastu 1% kutse- ja tehnikaharidusega õpilasi. Samamoodi oleme hakanud pakkuma töökohaga tagatud kutseõpet mikromehaanika valdkonnas, mida kasutatakse paljudes valdkondades nagu mootorsõidukitööstus, tööstus, biotehnoloogia, kosmose- ja kellatööstus ning mis moodustab kõrgtehnoloogia aluse esmakordselt 150 aasta jooksul Bursa Tophane'i kutse- ja tehnikaülikoolis Anatoolia keskkoolis.

Kırıkkales asutame koos Mehhaanilise ja Keemiatööstuse Asutusega (MKEK) uue kaitsetööstuse kutsealase ja tehnilise Anatoolia keskkooli. Esmakordselt avame mootorsõidukite tehnoloogia piirkonnas elektrisõidukite filiaali, et koolitada tehnilist personali, mida vajatakse Bursas, kus toodetakse kodumaist autoprojekti. Oleme selleks valinud autotööstuse eksportijate ühingu Bursa Kutsekeskkooli.

Asetäitja Mahmut Özeri koordineerimisel alustas tegevust kutse- ja tehnikahariduse peadirektoraat. Järgmisest õppeaastast võtame oma esimesed õpilased selles valdkonnas vastu. ”

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar