Nägemispuudega õpilased veetsid unustamatu päeva Kartepes

nägemispuudega õpilastel meeldis kõht
nägemispuudega õpilastel meeldis kõht

Kocaeli Pealinna valla tervise- ja sotsiaalteenuste osakonna puuetega inimeste ja eakate teenuste haru direktoraat viis läbi nägemispuudega laste jaoks sisuka tegevuse. Selle raames toimus Darıca Barışi algkooli nägemispuudega eripedagoogika klassi õpilastele, õpetajatele ja peredele unustamatu päev Kartepes. Kartepe lastel oli esimest korda elus meeldiv päev lumepalle mängida.

HÄÄLETUSE KIRJELDUS

Nägemispuudega lastele tegi puuetega inimeste osakonna osakonna töötaja Müge Deniz häälekirjelduse. Selle piirkonna omadusi, milles nad viibisid, selgitati lastele hääle kirjeldamise tehnika abil. Pärast objektide, näiteks puude, lume, taeva ja taeva, sisu ja kuju kirjeldamist mängis ta koos lastega lumepalle. Uudishimulikud õpilased võtsid lumepalle enda kätte ja viskasid need juhuslikult õhku.

Puudutasin esimest korda maad

Dila Nariye İnal; “Olen 10-aastane. Ma lähen Darica nägemise klassi. Tulin Kartepesse esimest korda oma elus. Kui ma maad puudutasin, oli justkui vett võtmas, aga vesi oli jääkülm. Lumes libisemine on nagu kiirrongil käimine. ”

9 MEIE Visuaalne puudega

Direktor Metin Demirci kinnitas, et õpilased said sotsiaalse vastutuse projekti raames haridust erinevatel teemadel. „Meie koolis on vaegnägijate klass. Selles klassis on 9 õpilast. Meie eesmärk on võtta kõik vajalikud meetmed oma õpilaste õppetöös ja muuta nende elu lihtsamaks. Tulime oma õpilastega Kartepesse selle tegevusega, mis meil oli Kocaeli suurlinna omavalitsusega. Täname suurlinna omavalitsust sellise võimaluse pakkumise eest oma õpilastele. ”
Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar