Kiirrong Sivas Eid al-Fitri lõpus

ramadan bayrami kiire rongi lõpp
ramadan bayrami kiire rongi lõpp

Osalesid provintsi peaassamblee 2020. aasta teisel koosolekul kuberner Salih Ayhan ja Sivas linnapea Hilmi Bilgin. Ayhan ja Bilgin tõstatasid Sivas palju küsimusi ja andsid nõukogu liikmetele projektide kohta teavet.

Ayhan ja Bilgin andsid teavet assamblee liikmetele. Linnapea Hilmi Bilgin andis kohalikule parlamendile teavet Sivas teostatud projektide kohta; “Nagu teate, käib kiire rongitöö väga kiiresti, loodan, et kiirrong jõuab Sivasse Ramadani puhkuse lõpus. Selles punktis valmistame linna ette kiirrongiks, kui on punkte, kus kiirrongide ehitamisest võiks kasu olla, kohtusime TCDD ametnikega, et viia nad Sivasse, ja kavandasime ülekäigurajad, mis kiirrongiliinil tehakse, ja projitseerime viaduktid. ”

Bilgin ütles, et Vana näidishaigla väljakule ehitatakse teine ​​rahva aed. "Vana näidishaigla asemel teeme teise rahva aia. Seekord kujundame selle kohapeal ja TOKI eelarve toel rakendame seda oma keskkonna- ja linnaministeeriumi toel. Kõige olulisem küsimus, mida me siin mõtleme, on auto parkimine sinna. Oleme selle piirkonna parkimisplatsidega seda probleemi tunduvalt vähendanud. Samas piirkonnas, endises Kızılırmaki põhikooli ja rahvahariduskeskuse hoones, kus me selle piirkonna jaoks projitseerisime, on parkla 197 sõidukile, seal on denimide erinevusega raamatukohvik, tervisekeskus, käsitöökeskus ja Sivase ajaloolise väljaku ülaosa väärtuses 2 500 XNUMX inimest. Loodan, et teeme koos mošee ehitamisega ”.

Saliv Ayhan Sivase kuberner Sivas rääkis uuringupunktis saavutatud protsessidest. (Nation)

Praegused raudteepakkumised

Sool 21
tsaar 22

Raudteeuudiste otsing

1 Kommentaar

  1. Las see pääseb sellest riigist mööda, et saaksite isegi öelda töötava insenerina.

    Kas te teate kunagi, miks me ei saa olla Saksamaa?

    kuna valime kiireima, mitte kvaliteetsema. Jagan seda kiusatust ainult oma leivaraha pärast.

Yorumlar