Semestri puhkusekorraldus Kocaeli transpordis

somestri puhkusekorraldus
somestri puhkusekorraldus

Kocaeli pealinna omavalitsuse transpordi- ja liikluskorralduse osakonna koordineerimisel veoteenuseid pakkuv TransportationPark teatas, et semestri puhkuse tõttu uuendati ajavahemikul 18. jaanuarist kuni 2. veebruarini kokku 17 liini.

Uuendamine reisitundides


Semestri vaheajal kehtiva TransportationParki 17 liini lendudes ja kellaaegades tehti muudatusi. Liinid on värskendatud väljumisaegade jooksul; 13,14, 16, 170, 210, 255, 310, 430, 490, 515, 525S, 550, 699, 710, 750, 755 ja 800. Esitatud avalduses teatati, et liinid, mida uuendati pärast puhkuse lõppu, 2. veebruari, jätkavad regulaarseid lende.

ÜKSIKASJALIK TEAVE E-KOMOBİLIS

TransportPark edastas teabe, mille abil ta tagab reisijate teavitamise, jagades neid kirjalikus ja visuaalses meedias, et esmaspäevast käivituv rakendus ei kahjustaks kodanikke. nefropaatia www.kocaeli.bel.t on ve ma www.e-komobil.co Kodanikele osutatakse kiiret teenust, avaldades nende reiside praeguse versiooni nende aadresside järgi ning tänu kõigile hoiatustele ja teatistele hoitakse ära reisijate võimalik ohvriks langemine.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar