Avatakse Keltepe suusakeskuse ülemine päevarajatis

Ülemise nädalavahetuse rajatise avamine Keltepe suusakeskuses
Ülemise nädalavahetuse rajatise avamine Keltepe suusakeskuses

Vaatamata asjaolule, et Karabüki kuberner Fuat Gürel asus ametisse möödunud nädalavahetusel, viis ta Keltepe suusakeskuses läbi uurimisi, mis põhjustasid tuhandete kodanike seas nii Karabüklü kui ka piirkonna teiste asulate elanike vastu suurt huvi.


Asepresidendi asetäitja Barboros Baran, provintsi politseiülem Sırrı Tuğ, provintsi sandarmikomandör Mustafa Kuraş, provintsi peaassamblee president Hasan Yıldırım, provintsi peasekretär Mehmet Uzun ning noorte- ja spordivaldkonna provintsidirektor Abdulkadir Çetin koos kuberneriga, kes uurisid alumisi ja ülemisi ekskursioonirajatisi. Gürel läks koos tõstukiga Ülem-Päeva ühtsusruumidesse ja külastas rajatist.

Kuulutades, et alampäevaühisuse rahastu tihedus on tekkinud eelmisel nädalavahetusel elanike intensiivse huvi tõttu, ütles kuberner Gürel, et alates selle nädalavahetusest oli Ülempäevase Ühtsuse Fondi avamine palavikuline töö, sest alates laupäevast on avatud nii alam- kui ka ülemise päeva rajatised, Ta ütles, et parkimisalasid laiendati nii, et rohkem sõidukeid oleks võimalik ladustada, ning et kõik asjaomased asutused olid oma ülesannete tipus ja nad tegid suuri pingutusi, et meie kodanikud saaksid paremat teenindust ja saaksid hästi aega.

Ta vahetas mõtteid uue rajaga, samuti rajatises asuva suusarajaga kaasas olnud ettevõtte direktoritega.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar