Kas Istanbuli korraldatakse rahvahääletus?

nuppu vajutati istanbulis
nuppu vajutati istanbulis

Kui AKP juhtivtöötajate rühm nõudis Kanal Istanbuli referendumit, tehti lõplik otsus. Valitsev partei rahvahääletusele ei lähe.

AKP-i fraktsiooni ja IMM-i presidendi Ekrem İmamoğlu rahvahääletuse ettepanek Kanal Istanbuli kohta käivitas uue arutelu.

Neutraalne uudisteagentuurMehtap Gökdemiri sõnul ei vaata AKP soojalt rahvahääletuse ettepanekut ja kommentaare Istanbuli Kanali teemal: 9 on valik, mida me seda kirjeldame. Tegime ettevalmistusi peaassambleeks. Peaassambleel, mille valimistel osales Vabariigi President Kanal Istanbuli väljakul peetud kõnest ja meil on teavet. "

"RAHVA INIMESE KOHTA SÄTETEID EI OLE"

„Mida me küsime, mitu. Siiani on kõik Osmangazi, Marmaray, Euraasia tunneli, 3. silla, 3. lennujaama ja megaprojektid silmitsi olnud vastuväidetega ja selle tulemusel on nad näinud meie kodanike ees suurt poolehoidu. Neil vastuväidetel pole avalikkuse ees raha. ”

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar