Toimus BTSO 2020 esimene assamblee

Toimus btso-aasta esimene koosolekukoosolek
Toimus btso-aasta esimene koosolekukoosolek

Bursa Kaubandus-Tööstuskoja esimene assamblee toimus 2020. aastal. BTSO esimees brabraim Burkay teatas, et uue tööstusrevolutsiooni sümboliks olev TEKNOSAB on 4 aasta jooksul kiiresti edasi liikunud, ning ütles: "Alustame tehaseehitust 20. aastal TEKNOSABis, mis on esimene korraldatud tööstusvöönd Bursasse viimase 2020 aasta jooksul."


Kambriteeninduse hoones toimus BTSO jaanuarikuine assamblee. Abilinnapea Burkay, kes ütles, et nad korraldavad Malatya ja Elazigi Bursa ärimaailma maavärina abikampaaniaid, tänas kampaaniat toetanud ettevõtteid nende tundlikkuse eest.

“MEIE SUURIM KASUM ON MEIE TUGEVUS VÄLISKAUBANDUSES”

President Burkay kinnitas, et aasta, mil protektsionismipoliitika tõusis kiiresti kogu maailmas, ütles Bursa, et hoolimata kõigist raskustest säilitab ta oma majandustulemused.

President Burkay, väljendades, et Bursa suurim eelis on väliskaubanduse võimsus, ütles: „Bursa annab 44% oma võimest majanduses väliskaubandusest. Bursa, mis realiseeris eelmisel aastal 15.8 miljardit dollarit eksporti, on linn, mille väliskaubanduse ülejääk on 7 miljardit dollarit. Meie linnal on õnnestunud suurendada eksporti, ehkki 1-2 punkti, perioodil, mil väliskaubandus maailmas on ahenenud. Meie koja hallatav ülemaailmne messiagentuur UR-GE ja ostudelegatsioonide organisatsioonid annavad samuti olulise panuse meie ettevõtete väliskaubandustegevusse. ”

“AINULT OSB TEKNOSAB VIIMASE 20 AASTA JUURES”

Arvestades, et uue tööstusrevolutsiooni sümboliks TEKNOSAB on suunatud 25 miljardi dollarilised investeeringud, 150 tuhat töökohta ja 40 miljardit dollarit eksport, rõhutas president Burkay, et TEKNOSABis toimuvad tööd 4 aastat kiiresti. İbrahim Burkay ütles: „TEKNOSAB sai juriidilise isiku staatuse 2016. aastal. Eraldised tehti 2017. aastal ja selle taristu valmis 2019. aasta lõpuks 60–65 protsenti. Loodetavasti on meie eesmärk alustada tehase ehitust 2020. aastal. TEKNOSAB on esimene korraldatud tööstusvöönd, mis on viimase 20 aasta jooksul asutatud Bursas. See projekt aitab märkimisväärselt kaasa meie linna arenenud tehnoloogia tootmisele. ”

"Türgi autotööstuses ümberkujundamise tahe Kiirendatud"

Türgi president Burkay osutades auto kõne aitab ümberkujundamine autotööstuses ettevõtted jätkuvalt valmistatud Bursa, ütles ta: "Bursa, on tugev taust mootorsõidukite ja tööstuslikud. See kogemus muutis Bursa kodumaise ja riikliku autoprojekti keskuseks. Me astume samme nii autonoomsete kui ka robotitehnoloogiatele kalduvama tööstusinfrastruktuuri loomiseks, eriti Bursas, kus tippkeskused asuvad BUTEKOMi katuse all. Kodused ja riiklikud autod annavad meie linnale lisaväärtust. Panini edu selle projekti, kuid ka meie firma Bursa, Türgi, mis on kõige võimsam konverteri tööstuse mängivad rolli üleminekut uute tehnoloogiate autotööstuses. Paljud meie ettevõtted on alustanud arutelusid rajatise mõne uue tehnoloogia toote üle, mis nüüd Gemlikis tootmist alustab. Usun, et see samm on nii Bursa kui ka meie tööstuse tuleviku jaoks väga oluline. ”Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar