Trabzonis desinfitseeritakse ühissõidukid

Trabzonis desinfitseeritakse ühissõidukid
Trabzonis desinfitseeritakse ühissõidukid

Trabzoni suurlinnavalitsus jätkab hoolikalt puhastamist ja desinfitseerimist, et ühistransporti kasutavatel kodanikel oleks võimalus hügieenilisemas keskkonnas reisida.


Võttes arvesse hooajalisi ja nakkushaigusi, teostab Pealinna linnavalitsus rutiinselt iga päev linnakodanike poolt kasutatavate busside sise- ja välispuhastust ning korraldab desinfitseerimise ja desinfitseerimise tööd iga 15 päeva tagant.

Trabzoni pealinna omavalitsuse avalduses omistame erilist tähelepanu rahvatervise kaitsele igas piirkonnas. Kuna ühisruumides ainult rutiinsest koristamisest ei piisa, desinfitseerime kõik oma bussid pihustades busse kaks korda kuus oma metropoliitlinnapea Murat Zorluoğlu juhtnööride järgi. Seega kõrvaldame oma bussides olukorrad, mis võivad tekkida rahvatervise vastu. ”Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar