Antalya 3. Etapi raudteesüsteemi projekt jätkub täiskiirusel

Antalya etapi raudteesüsteemi projekt jätkub täiskiirusel
Antalya etapi raudteesüsteemi projekt jätkub täiskiirusel

Antalya Suurlinna valla 3. järgu raudteesüsteemi projekti raames eemaldati Meltemi jalakäijate viadukt, mis takistas maanteesilla ristmike tööd. Ajutised torude vahekäigud pandi jalakäijatele ohutult Akdenizi ülikooli pääsemiseks.


Pealinna omavalitsus jätkab tööd III etapi raudteesüsteemi liini Otogar-Meltem etapil. Samal ajal kui Dumlupınari puiesteel asuvate raudteetootmiste lõpp läheneb, tehakse Akdenizi ülikooli ees asuvaid korruste ristmikke meeletu viisil.

AJUTINE PEDESTRI KÕIK

Akdenizi ülikooli Meltemi värava ette asetsevate põrandate ristmike töödesse asetatakse raudbetoonist pealisehitisega sildade eelraamid. Meltem jalakäijate viadukt, mis on töö takistuseks, jagati ohutult 4 ossa ja eemaldati. Vanast viaduktist 100 meetrit põhja poole oli pandud valgusfoor ja torude vahekäik, mis võimaldas jalakäijatel ohutult Akdenizi ülikooli pääseda.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar