Antalya transporditöökoda toimub 19. veebruaril

Antalya veotöökoda veebruaris
Antalya veotöökoda veebruaris

Antalya pealinna omavalitsus korraldab Antalya transpordi seminari, et tuua püsivaid ja jätkusuutlikke lahendusi linnatranspordi probleemidele. Kolmapäeval, 19. veebruaril toimuval seminaril kohtuvad kõik sidusrühmad, et töötada välja Antalya transpordinõudmistele ühised ja sügavalt juurdunud lahendused.


Pealinna omavalitsus korraldab koos vastavate kodade ja valitsusväliste organisatsioonidega nn Antalya transpordi seminari, et vaadata läbi transpordi üldkava, mis hõlmab seitset linnaosa, hõlmates kõiki 7 linnaosa, ning alustada Konyaaltı-Kundu liini raudteesüsteemi teostatavus- ja projektiprotsesse. Transpordi üldplaani kavandamist, 19. etapi raudteesüsteemi projekti ja Antalya transporti arutatakse koos transpordikaupmeeste kodade, kutsekodade, linnavolikogu ja asjaomaste valitsusväliste organisatsioonidega Antalya transpordi töötoas.

VEDU A - Z

Ta alustas oma karjääri Pealinna vallavalitsuse teenindusmajas kolmapäeval, 19. veebruaril kell 10.00:17.00 ja jätkub kuni kella XNUMX-ni. Dr Soner Haldenbilen töökojas teeks, "Urban Transport Planning: Kaasaegse perspektiivid, põhimõtted Universal planeerimine, Maailm ja Türgi Proovid" esitluse professor Dr Ela Babalık ettekandega „Nutikad linnad ja transport“ Dr Dr Halim Ceylan oma ettekandega "Presidendid lähenevad linnatranspordile erinevalt" İsmail Hakkı Acar, Pealinna omavalitsuse transpordi planeerimise ja raudteesüsteemi osakonna juhataja Nurettin Tonguç peab oma ettekandega teemal „Antalya transpordi ja planeerimise hetkeseis”. Kahes sessioonis toimuva töötoa teises osas käsitletakse teemat “Antalya transpordiprobleemid ja lahendussoovitused”. Professor modereerib koosolekut. Dr Aşkıner Güngör, assots. Olcay Polat, dots. Kaasa on võetud ka Sevil Köfteci.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar