Halkalı Kapıkule kiirliinil teise pakkumise poole

Halkali kiirrongiliini teise pakkumise suunas
Halkali kiirrongiliini teise pakkumise suunas

Ehitust alustati Edirne ja Havsa vahel Halkalı-Kapıkule kiirrongiliini projekt jätkub. TCDD Enterprise'i peadirektor Ali Ihsan Uygun külastas 2024. aastal plaanitud lõpule viia ehitustöid ja sai teavet.


SabahMurat Savaşi uudiste kohaselt; Uuringute raames Halkalı-Çerkezköy Öeldakse, et ehitustööd toimuvad sektori ehituse pakkumismenetluse raames. See vähendab Istanbuli ja Edirne vahelist sõiduaega 3,5 tunnilt 1 tunnile 35 minutile Halkalı-Kapikule kiirrongiliin jätkub katkematult. Liini ehitustööd jätkuvad Edirne ja Havsa vahel. 4 aastat kestvate tööde piires, 76 kilomeetrit Halkalı-Çerkezköy Sektoris öeldakse, et uuringud toimuvad pakkumismenetluse korras.

Çerkezköy- Varem teatati, et projekti, mille pakkumise hind on Kapikuleku osas 530 miljonit eurot, kasutatakse 275 miljoni euroga ELi toetustena. Edirne-Havsa töö uurimisel vahel Türgi Vabariigi Riikliku Raudtee (TCDD) General Business direktor Ali Ihsan korral pakkumise ehitus valdkonnas soolalahus (Itaalia) sai teavet ametiasutused -Handles partnerluse. Selle liini avamisel veetakse koormaid ja inimesi kiirusega üle 200 km / h. Halkalı- Kapıkule raudteeliini kasutuselevõtuga viiakse läbi üleeuroopaliste transpordivõrkudega kvaliteetse ühenduse loomise viimane etapp.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar