Istanbuli lennujaama nutika taksorakendus algas

Istanbuli lennujaama nutika taksorakendus käivitus
Istanbuli lennujaama nutika taksorakendus käivitus

Kultuuri- ja turismiminister Mehmet Ersoy: “Räägime ka teiste taksofirma tubadega. Võimaluse korral taotleme vabatahtlikult, et vajadusel muudetaks kõik taksoettevõtted seadusega. See on süsteem, mis on leidnud lahendused paljudele taksode kaebustele ja toonud tänaseni auto kontrolli ja rahulolu. ”


Kultuuri- ja turismiminister Mehmet Nuri Ersoy märkis, et nutikale taksorakendusele üleminek, mis leiab lahendused taksode kaebustele ning pakub kontrolli ja rahulolu, tagab kõigi taksofirmade ülemineku.

Istanbuli lennujaama taksoteenuste kooperatiivis peetud kohtumisel tutvustati rakendust “Entaxy”, kus lennujaama reisijad saavad kõnekeskuse kaudu helistada ja broneeringu teha ning mobiilirakenduse kaudu.

Istungil osalesid Istanbuli lennujaama kinnisvarainspektor İsmail anlı, IGA lennujaamaettevõtte tegevjuht ja peadirektor Kadri Samsunlu, Istanbuli provintsi kultuuri- ja turismijuht Coşkun Yılmaz, Istanbuli lennujaama taksoühistu ühistu Fahrettin Can ja paljud taksojuhid.

Minister Ersoy ütles, et Istanbuli lennujaam on turismi- ja lennundussektoris maailmas eeskujulik investeering ning teatas, et sellest saab tulevikus investeering, mille kopeerivad teised investorid koos oma rakenduste ja teenustega.

Rõhutades, et nutikas taksoteenus on üks moodsamatest rakendustest maailmas, ütles minister Ersoy: “Räägime ka teiste taksofirma tubadega. Võimaluse korral taotleme vabatahtlikult, et vajadusel muudetaks kõik taksoettevõtted seadusega. See on süsteem, mis on paljudele taksode kaebustele siiani lahendusi leidnud ning pakub auto kontrolli ja rahulolu. rääkis ta.

Rõhutades, et Istanbuli lennujaamades töötavatele taksojuhtidele algatatud turismikoolitusi on hakatud pakkuma ka väljaspool lennujaamu asuvatele taksojuhtidele, märkis minister Ersoy, et nad kavatsevad anda spetsiaalse koolitusprogrammi lennujaamades töötavatele riigiametnikele.

Minister Ersoy, vaadates läbi 2023. aasta eesmärgid, selgitades, et need on turismipoliitikas üldiselt muudatusi teinud, ütles:

“Mida me ütlesime? Nüüd sihime kvalifitseeritud turiste. Oluline on suurendada mitte ainult turistide arvu, vaid ka kvalifitseeritud turistide arvu. Muidugi on siin oluline turisti vajaduste rahuldamine. Mida rohkem saate nende vajadusi rahuldada, seda rohkem teenite neilt sissetulekut. Meie eesmärk on koolitada umbes pooled 18 tuhandest taksojuhist Istanbulis sel aastal. Oleme selle teemaga intensiivselt alustanud ja esimese rakenduse alustasime Istanbuli lennujaamas. Ta jätkas Sabiha Gökçeni juures ning teeb oma kolmandat etappi ajaloolises poolsaares ja Şişlis. ”

Piraaditakso probleem

Hinnates piraattaksojuhtidele ettevaatusabinõude võtmise küsimust, ütles minister Ersoy, et selle probleemi saab taksojuhtide investeeringutega ületada.

Rõhutades, et taksojuhid peaksid oma sõidukitesse investeerima, jätkas minister Ersoy järgmist:

“Teie kohad siin on teie taksod. Kui tulite, võtsite sinised mustad taksod, mida me nägime. Mida rohkem te nende arvu suurendate ... Tulemusi saame alles hiljem koos õiguslike regulatsioonidega. Vastasel juhul, kui te ei saa oma ootusi täita, on kahjuks iga sektori puhul tegemist nii mitteametlike tavade kui ka maa-aluste rakendustega. Esiteks arendate kõige kiiremat ja täpsemat meetodit rakendustega. Sinus nähtud puuduste täitmine ja parandamine ... Mida täpsem pakkumine vastab nõudlusele, seda efektiivsemaks me saame. "

On neid, kes proovivad seda süsteemi välismaalt osta

Rõhutades, et Istanbul on linn, mis meelitab turiste nii palju kui selle elanikud, teatas Istanbuli lennujaama kinnisvarainspektor İsmail Şanlı, et seetõttu peaksid rakendatavad tavad olema turistide sõbralikud.

Şanlı väitis, et neil on turismis suur potentsiaal, ja ütles: "Meie kultuur, ajalugu, gastronoomia, meie köök ... on meie turismi suurepärased omadused". ütles ta.

IAI Airport kasutajaga tegevjuht ja General Manager Kadri Samsunlu värav maailma, Türgi Istanbul lennujaama teenuse mõiste segatud tehnoloogia märkides, et nad püüdnud pakkuda oma reisijatele, viimane lüli selle idee oli väljendatud, et nad jätkavad nutikate takso taotluse.

Samsunlu, väljendades oma tähtsust reisijate soovidele Istanbuli lennujaamana, jätkas oma sõnu järgmiselt.

“Käisin kaks nädalat tagasi USA-s, takso, mida ma juhatan, ei möödu isegi nende taksode lähedal, mida siin näeme. Isegi see näitab, et teeme oma tööd kvaliteetselt, me muudame maailma paremaks. Oleme teenindanud enam kui 56 miljonit reisijat ja peame oma reisijate õnnelikuks jätmist väga oluliseks. Nutikat taksoteenust näeme verstapostina. See kõik tuleneb Istanbul Airport Türgi Milan sa isegi tahad maailma levida. Kuuleme, et seda teenust üritatakse viia välismaale. Istanbuli lennujaamas saab rakendus, kus meie reisijad saavad broneeringu teha, kõnekeskuse ja mobiilirakenduse kaudu takso helistada. Ööpäevaringselt jälgitava ja jälgitava süsteemiga saavutab teenuse kvaliteet tõelise standardi. ”

Entaxy rakendus

Reisijad, kes rakenduse alla laadivad, saavad ühe klõpsuga takso helistada sihtkohta või mõnda teise punkti. Tühjad taksod suunatakse kliendile rakenduse kaudu saabuvate kõnedega. Seega tagatakse reisijale kiirem juurdepääs taksole. Sel viisil väheneb liikluses sõitvate sõidukite arv reisijate otsimiseks.

Lisaks teavitatakse turiste ja reisijaid taksos olevate ekraanide kaudu nende emakeeles. İzmiris ja İstanbuli lennujaama taksodes rakendatud süsteem on kavas juurutada Ankaras ja Gaziantepis.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar