Kümne riigi poole pöörduti kohaliku automüügi osas

Riik võttis ühendust kohaliku autokauplusega
Riik võttis ühendust kohaliku autokauplusega

Tööstus ja tehnoloogia minister Mustafa Varank, märkides, et Türgi auto suure teene, "Praegu umbes vähemalt 10 riiki edasi müüa oma kontakti mulle." ütles ta.


Asub hindamine tehtud töö autoga Varank Türgi, ütles, et omandiõiguse kodanikud selle projekti. Varank minister, "Türgi kuulub 100 elektrilise liikuvuse ökosüsteemi ühendatud ja me ütleme, mitte ainult autotööstuse tehnoloogia, oleme sätestatud viisil arendada tehnoloogia ümber auto." ütles ta.

TÖÖTAB GEMLIKIS

Varank, Türgi Autod initsiatiivgrupp (TOGG) märkides, et jätkata tööd Gemlik, "aluse tehase esimesel poolel sel aastal ära visata, sest nad teevad oma planeerimist. Sel aastal jälle toob töö viimane punkt umbes bränd käivitamisega auto Türgi ja me oleme näinud 2022. aasta lõpuni turul. " rääkis ta.

EELTELLIMISPROTSESS

"Kuidas taotleda, kui on ettetellimise olek?" Varank ütles, et nad pole veel ettetellimise protsessi alustanud. Varank väitis, et ettevõte soovib selles mõttes kaubamärgi turuletulekut oodata ja ütles: „Meie jaoks on tõesti kümneid ja tuhandeid taotlusi. Need, kes tahavad autot osta, need, kes tahavad autos töötada, need, kes tahavad autosse panustada, need, kes soovivad toota ühte külge, need, kes soovivad saada edasimüüjaks ... Praegu on nad minuga ühendust võtnud vähemalt 10 riigi edasimüügi kohta. Ma ei loe isegi neid, kes firmaga ühendust võtavad. Seal on tõesti suur teene. Me ei tohiks panna oma kodanikke silmitsi seisma. Jätkame jõupingutusi sellele soosimisele vastamiseks. ” leiti kirjelduses.

TEGEVUSPAKKUMISED

Varank ütles, et edasimüüginõuded tulevad Pärsia lahe riikidest, Kesk-Aasia riikidest ja Saksamaalt. Saksamaa, Türgi, asutatud kodanikuühiskonna seoses äriringkondade on valmis allkirjastama turustuslepingut Varank väidab, et organisatsiooni esindajatele, et nad tahtsid säilitada seda huvi auto õhku.

AUTO HIND

Küsimusele, kas auto hind on selgeks saanud või mitte, vastas Varank: "Täna pole hinda võimalik öelda, kuid meie sõbrad väidavad, et nad usuvad, et nad usuvad, et need on tema klassis konkurentsivõimelise hinnaga saadaval." ütles ta.

TÖÖTAB AUTO NIMET

Varank minister, viidates Türgi töö auto nime, "leiame rohkem nimesid. Nendesse protsessidesse süüvides nägin, et neid võeti nii professionaalselt. Nad üritavad leida nimesid, mida pole varem registreeritud. Kui see kaubamärk välismaal turule tuuakse, üritavad nad leida nime, mida selle riigi inimesed saaksid hõlpsasti hääldada. Nad jätkavad tegevust sobivaima nime leidmiseks. Kui nad meilt küsivad, soovitame nime. ” Ta rääkis vormis.

Laadimisjaamad

annab teavet uuringuid Varank laadimisjaama arv laadimisjaamade Türgi, ütles, et nende vajadusi, kes on elektriautode. Väljendades, et taristu tuleks kohandada elektriautode levikuga, ütles Varank, et energia- ja loodusvarade ministeeriumi, keskkonna- ja linnaministeeriumi, energiaturu reguleeriva asutuse (EMRA) ning tööstuse ja tehnoloogia ministeeriumi meeskonnad jätkuvad.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar