Mersinis vigastati Kivil peetud kaubarongi masinist

Mersinis kivisse tabatud kaubarongi masinatöötaja sai vigastada
Mersinis kivisse tabatud kaubarongi masinatöötaja sai vigastada

Kivis peetud kaubarongi masinist sai Mersinis vigastada; Kui Adana poole sõitnud kaubarong koos Mersinilt ostetud kaubaga raudteeülesõidukoha lähedale jõudis, sadas vihma. Tarsuse linnas sai vigastada rongi juht, keda raudteeülesõidukohas vihmas hoiti.


Gazipaşa naabrus Uue saali raudteeülesõidukoha lähedal viis Mersinilt saadud kaubaga Adanasse sõitnud kaubarong raudteeülesõidukoha lähedale jõudes kivide vihma.

Viskatud kivid tabasid liikuva rongijuhi Kadir O pead. Kadir Ö. tõi rongi Tarsuse jaama. Masinist Kadir Ö. siit viis 112 meeskonda ja viis Tarsuse riiklikku haiglasse. Tarsuse politseiosakonnaga seotud meeskonnad alustasid läbiotsimist ja juurdlust rongis kive visanud inimeste osas.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar