Kocaeli linnahaigla trammiliin töötati plaanipäraselt

Plaanis oli Kocaeli linnahaigla trammiliin
Plaanis oli Kocaeli linnahaigla trammiliin

Kocaeli Metropolitan Assamblees linnahaigla juurde laiendatavat trammiliini töödeldi plaanides. Transpordiministeerium peaks pakkumisjoone pakkuma maiks


Kocaeli Pealinna omavalitsuse veebruarikuine parlamendi koosolek toimus Leyla Atakani kultuurikeskuses. President Tahir Büyükakıni juhtimisel toimunud koosolekul fikseeriti kavadesse linnahaiglale laiendatava trammiliini rakendusplaan. Linnapea Büyükakın sai volituse koostada 500 tuhande liiri kohta protokoll, mis antakse pärast omavalitsuste liidu heakskiitu assamblee tõkkevaba ühistranspordi abiprojektile.

Linnahaigla trammiliin, mille võtab kasutusele tervishoiuministeerium ja mille plaanib ehitada transpordiministeerium, sisestati tsoneerimisplaanidesse. Liini 1/5000 ja 1/1000 arengukavad tuli ühehäälselt tsoneerimise ja avalike tööde komisjoni poolt. Kui liin lisatakse tsooniplaanidesse, algatab pakkumistööd teedeministeerium. Eeldatakse, et pakkumistööd viiakse lõpule ja ehitusprotsess algab maikuuni.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar