Tervishoiuministeerium värbab 8844 lepingulist töötajat

Tervishoiuministeerium võtab tööle lepingulisi töötajaid
Tervishoiuministeerium võtab tööle lepingulisi töötajaid

Vastavalt avaliku teenistujate seaduse nr 657 artikli 4 punktile B ja dekreetseaduse nr 663 artiklile 45 / A on tervishoiu ministeeriumi provintsiorganisatsioonides töötavate avaliku sektori töötajate valiku eksami (KPSS) tulemuste kohaselt keskharidus, alusharidus, Kokku võetakse tööle 8.844 XNUMX lepingulist tervishoiutöötajat bakalaureuse- ja magistriõppe tasemel.


KPSS-2020/4 eelistuste juhend, mis sisaldab lepingulisi tervishoiutöötajate ametikohti, mida võib eelistada kesk-, kaastöötajate ja bakalaureuse tasemel, avaldatakse ÖSYMi veebisaidil.

2018-KPSS bakalaureuse, 2018-KPSS keskhariduse ja 2018-KPSS assotsieerunud kraadi eksami tulemusi kasutatakse bakalaureuseastme ametikohtadel eelistusprotseduurides.

Kandidaadid saavad oma valikuid teha ajavahemikus 14. – 20. Veebruar 2020, sisestades TR-ID numbri ja parooli ÖSYM-i veebisaidile vastavalt eelistusjuhendis täpsustatud reeglitele. Posti teel või ÖSYM-i või tervishoiuministeeriumile saadetud soodusloendid ei kehti.

Kandidaadid, kes soovivad valida audoloogi, perfusiooni, kõne- ja keeleterapeudi ning tervisefüüsiku ametikohtadele ning kellel on kraadiõpe sarnastes valdkondades (AINULT MASTERPROGRAMMIS või DOKTORITE PROGRAMMIDES) kuni 18. veebruari 2020. aasta kella 17.00-ni, pere-, töö- ja sotsiaalteenuste peadirektor-tööjõud Direktoraat peab kandideerima täiendavas teenindushoones (GMK Bulvarı nr: 6 Korrus: 2 Kızılay / ANKARA) isiklikult.

Kandidaadid, kes ei saa isiklikult kandideerida; Türgi isikutunnistuse / ID-kaardi notariaalselt tõestatud koopia koos avaldusega ja magistri- / doktoritaseme diplomi / lõputunnistuse notariaalselt kinnitatud ärakiri (või vajaduse korral lisanimena vastu võetud YÖK otsuse koopia) Perekond Nad saavad saata tööhõiveministeeriumi ja sotsiaalteenuste peadirektoraadi (pere-, töö- ja sotsiaalteenuste ministeerium - tööhõive peadirektoraat Emek Mh. 17. Cd. Nr 13 Çankaya / ANKARA) ametliku kirjavahetuse aadressi tähtkirjana. Petitsioone, mis ei jõudnud asutusse 18. veebruaril 2020, ei menetleta.

Kandidaadid, kes teevad muu valiku kui ametikohad, näiteks audioloogid, perfusiooniarstid, kõne- ja keeleterapeudid ning tervisefüüsikud, kes on lõpetanud magistri- või doktorikraadi, ei esita pere-, töö- ja sotsiaalteenuste ministeeriumi peadirektoraadis ühtegi avaldust.

Kandidaadid, kes on lõpetanud või lõpetanud avalduse kaotanud riigiteenistujate presidendiameti taotlusega, ei pea uuesti kandideerima.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIARaudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar