Toimus raudteerongide käitajate kolmas konsultatsioonikoosolek

Rongirongide käitajatega peeti kuritarvitusi käsitlevat kohtumist
Rongirongide käitajatega peeti kuritarvitusi käsitlevat kohtumist

Türgi Vabariik Riigiraudtee (TCDD) Raudtee rongide Ettevõtjad ja juhid kodanikuühiskonna organisatsioonide 13.02.2020/3/XNUMX Ankara raudteejaam ala Hall XNUMX Behiç Ergun kohtusid nõupidamiskoosoleku.


TCDD peadirektor Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık AŞ peadirektor Kamuran Yazıcı, peadirektorite asetäitjad, osakondade juhid, rongirongide käitajate juhid osalesid koosolekul, kus hinnati olemasoleva raudteeinfrastruktuuri ja rongide juhtimisega seotud probleeme.

TCDD peadirektor Ali İhsan Uygun väitis eelmise aasta aprillis ja juulis toimunud kolmandal konsultatsioonikohtumisel, et koosolekutel vastu võetud otsuseid jälgiti tähelepanelikult, aidates sellega kaasa raudteesektori arengule.

Vastastikustel kohtumistel avaldati nõudmisi, uusi ettepanekuid ja soove.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar