Erciyesi vorstisöömise võistlus

Vorsti söömise võistlus erci keeles
Vorsti söömise võistlus erci keeles

Erciyes, mis oma maailmatasemel palade ja rajatistega pälvib suurt tähelepanu nii kodu- kui välismaalt, korraldab igal nädalal erinevaid üritusi. Kayseri Metropolitani valla tütarettevõte Erciyes A.Ş. Kayseri kaubabörsi sponsorlusel korraldati vorsti söömise võistlus nimega "Patukla Sucla".


Erciyes, mis oma maailmatasemel palade ja rajatistega pälvib suurt tähelepanu nii kodu- kui välismaalt, korraldab igal nädalal erinevaid üritusi. Kayseri Metropolitani valla tütarettevõte Erciyes A.Ş. Kayseri kaubabörsi sponsorlusel korraldati vorstikonkurss nimega "Patukla Sucla". Edetabelile auhinnad andnud suurlinna linnapea Memduh Büyükkılıç ütles, et Kayseri on ilu keskus.

Erciyes, mis on Kayseri kõige olulisem turismiväärtus, köidab jätkuvalt suurt tähelepanu, eriti nädalavahetustel. Sel nädalavahetusel oma kohalike ja tegijakülastajatega suure intensiivsusega Erciyes pakkus külastajatele ka võimalust erinevatel üritustel osaleda. Üks neist üritustest, võistlus "Löö platsile", tekitas huvitavaid pilte.

Konkursi suurlinnapea. Memduh Büyükkılıç ja tema naine Dr. Ta jälgis Necmiye Büyükkılıç. Erciyes A.Ş. Kaubavahetuse korraldatud võistlusel tuli esikohale Selcuk Derin, teisele Murat Anlı ja kolmandale İbrahim Budak 9 neljandiku leivaga. Pealinna vallavanem Dr. Memduh Büyükkılıç andis. Konkursi esimesele määrati 3 tuhat TL, teisele 2 tuhat TL ja kolmandale 1000 TL.

“ILU KESKUS KAYSERI”

Õnnitleme osalejaid ja kraadipiirkondi, Pealinna vallavanemat. Memduh Büyükkılıç ütles: „Tahaksin tänada kaubavahetuse esimeest Recep Bağlamışit, kes ei toetanud seda kaunist sündmust ja börsi juhtimist. Kui rääkida Kayserist, siis tulevad meelde vorst, peekon ja ravioolid. Kayseri puhul tuleb meelde gastronoomia, suusatamise, kultuuriturismi ja terviseturismi keskus. Erciyesi naine saab Kayseri kasumiks. Sellise projekti meie linna toonud Mehmet Özhaseki ütleb ja tänab ministrit. Neid ilusaid üritusi jätkatakse. Meie Erciyes ja Kayseri jäävad alati ilusti meelde. ”

Erciyesi ülikooli rektor pärast konkurssi. Dr Mustafa Çalış tänas ka president Memduh Büyükkılıç Erciyes'is peetud ilusate ürituste eest. Pärast võistlust pakuti publikule pastramit ja vorsti.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar