Aksaray hiiglaslikud investorid kohtusid ATSO-s Ulukışiga Aksaray raudteele

aksaray hiiglaslikud investorid kohtusid ultsises ja atsoda aksaray raudteel
aksaray hiiglaslikud investorid kohtusid ultsises ja atsoda aksaray raudteel

Türgi suurim ettevõtted seas Mercedes-Benz Turk, Inc., Brisa Bridgestone Sabanci Rehvide ja Sütaş Ulukişla - Aksaray rahvusvaheliste raudtee hetkega punktid täidetakse enne Aksaray Kaubandus-Tööstuskoja (õnnestusjuhtumite) esimees Cuneyt meteoriidid, juhatuse liige Ahmet Pektaş kohtus teenistushoones Musa Akoda ja ATSO peasekretäri M. Murat Yılmaziga.


Väites, et Ulukışla ja Aksaray vahelist raudteeliini pole aastaid aastaid valminud ja logistikakulud kasvavad iga päevaga, teatasid investorid, et raudtee osas tuleks teha koostööd. Koosolekul osalesid avalike suhete juht Selen Altan, kes esindas Mercedes Benz Türk A.Ş, avalike suhete ja väliskaubanduse operatsioonide juht Vahit Yazıcı, kes esindas Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi A.Ş ja Sütaş A.Ş esindav Aksaray tehase juhataja Dinçer Özmen. see näitas.

Ühisavalduse esitasid ka Mercedes Benz Türk, A.Ş, Brisa Bridgestone Sabancı Tire ja Sütaş Companies; Meie ettevõtted, kes tegutsevad Aksaray provintsis, annavad oma pakutavate tööhõive- ja ekspordimahtudega olulise panuse linna ja riigi majandusse. Kuna 3 suurimat Aksarays tegutsevat ettevõtet, on meie kaupade ja toodete saatmisega seotud kulud nii sise- kui ka impordi ja ekspordi piirkonnas oluline osa meie kogu tootmiskuludest. Selles kontekstis, arvestades konkurentsitingimusi konkurentsitingimustes, on ettevõtetele äärmiselt oluline hoida meie saatmiskulud minimaalsena, eesmärgiga tagada jätkusuutlikkus ja teenuse kvaliteedi pidev parandamine. Meie ettevõtted, kes kaaluvad Aksaraysse investeerimise hetkel uusi töid, peatavad need investeeringud raudtee puudumise tõttu. Tahame öelda, et jääme täielikult Aksaray Kaubandus-Tööstuskoja sammude taha, mis on Aksaray Ärimaailma juhtiv ettevõte, ning et raudtee on muutunud meie ja Aksaray jaoks vältimatuks. ”

ATSO PRESIDENT GÖKTAŞ “ANKARA VÕTMINE”

ATSO president Göktaş, kes tervitas Mercedes Benz Türki, A.Ş, Brisa Bridgestone Sabancı Rehvi ja Sütaşi ametnikke ning kuulab tema mõtteid raudtee kohta, ütles seda; „Tahaksin tänada meie ettevõtteid, kes on meie riigi ja linna suurimad investorid, nende ühtsuse eest, ühendades Aksaray ja selle ettevõtted. Need kolm suurt firmat, kes meile külla tulevad, võtavad täna Aksarays tööle tuhandeid meie kodanikke ja nemad annavad ka suure panuse riigi ja linna majandusse. Meie ettevõtted teatasid, et suurenenud transpordikulude tõttu on nad jõudnud ühisesse punkti üksmeelele ja on valmis samme astuma. Oleme kohtunud oma ettevõtete toetusega, kes teatasid, et Aksaray poliitika, kodanikuühiskond ja ärimaailm tuleks kolida Ankarasse ning et peaksime tegutsema koos, et vältida Aksaraysse naasmist enne raudtee valmimist. Kõik pärast seda punkti tehtavad sammud on sammud, mis võetakse meie linna ja meie ärimaailma huvidest lähtudes. Raudtee on Aksaray tulevik ja see on vältimatu projekt. Raudtee saabumisega suureneb Aksaraysse tulevate investorite arv suuremate määradeni. Aksaray kaubandus-tööstuskojana toetame meie 3 suurettevõtte otsust ja alustame vajalikke töid kohe. Meie poliitikute toetus on sel hetkel alati täielik. Nende poolt antava toetuse, nimelt ühise mõistuse jõu abil on õige aeg tegutseda. Loodetavasti viiakse nende toimingute tulemusel läbi raudteepakkumine ja jõutakse Aksaray raudteeni. Ta ütles.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar