Transpordiministeerium teeb Bursaray linnahaigla liini

bursaray on linnahaigla liinile transportimise ministeerium
bursaray on linnahaigla liinile transportimise ministeerium

Ministrite nõukogu otsus, mis nägi ette president Recep Tayyip Erdoğani allkirjastatud Bursaray tööliini laiendamist linnahaiglale, avaldati ametlikus väljaandes.


Bursa suurlinna linnapea Alinur Aktaş kannab jätkuvalt vilja intensiivse töö eest, mille ta on Ankaraga resoluutselt teinud. Hea uudis tuli Bursale, kes oli varem saanud häid uudiseid keskkonna- ja linnastumis- ja spordiministeeriumilt, transpordi- ja taristuministeeriumilt. Bursaray Labor Line'i kiirrongi- ja linnahaiglaühendus, mis sisaldub ka president Aktaşi valimisdeklaratsioonis, tehakse transpordi- ja taristuministeeriumi poolt ministrite nõukogu otsusel.

Allkirjastas president

President Recep Tayyip Erdogan andis transpordi- ja taristuministeeriumile varem korralduse ministeeriumil seda joont muuta, teema sai ametlikuks eile õhtul. Ministrite nõukogu resolutsioon kohalike raudteetranspordisüsteemide, metroo ja sellega seotud rajatiste määramise, omandamise ja komplekteerimise tingimuste kindlaksmääramise otsuse muutmise kohta transpordi- ja taristuministeeriumi poolt, Lisati YHT-City haigla pikendusliin. Otsus avaldati ametlikus väljaandes president Recep Tayyip Erdoğani allkirjaga ja see jõustus. Selle otsusega teeb liini, mis laiendab Bursaray Emeki liini linnahaiglasse, teede- ja taristuministeerium. Tööjaama lõpus olevast üleööliinist kavandatakse 4,59-kilomeetrisele pikendusliinile 4 jaama. Liini pikkus koos laoühendusliiniga on 6 kilomeetrit.

Transpordi teele asumine

Bursa suurlinnapea Alinur Aktaş tuletas meelde, et president Erdogan oli varem teedeministrile andnud korralduse seoses tööliinide ühendamisega linnahaiglaga ja rõhutas, et see korraldus on nüüd ametlikuks muutunud. Bursa, mille koguvoodimaht on 745 voodikohta 365 erinevas haiglas, sealhulgas üld-, sünnitusarstide, laste-, südame-veresoonkonna, onkoloogia, füsioteraapia ja taastusravi (FTR), kõrge turvalisusega kohtupsühhiaatria (YGAP), mis on ehitatud Nilüferi ringkonna Doğanköy piirkonnas 6 tuhande 355 ruutmeetri suurusele alale. Väites, et transport linnahaiglasse ei ole selle investeeringuga probleem, ütles linnapea Aktaş: “Lisaks jätkavad tööd, mida oleme teinud Metropolitan Municipalina linnahaiglasse hõlpsaks transportimiseks. NOSAB Altınşehiri ristmikult Cevizli Meie teetööd on lõpetatud umbes 3 kilomeetri kaugusel tänavast. Teise etapi, 3500 meetri pikkuse sundvõõrandamise protsess jätkub. Paralleelselt sundvõõrandamise uuringute lõppemisega jõutakse linnahaiglasse kenasti umbes 6,5–7 kilomeetri pikkuse joonega. Samal ajal on NOSAB-is raskeveokitega võimalik sõita Ringteele ilma linna sisenemata. Tahaksin tänada meie presidenti, asjakohaseid ministreid ja asetäitjaid, kes on selle teemaga pidevalt seotud, eriti nende toetuse eest raudteesüsteemi liini laiendamisel linnahaiglale. ”Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar