Çetinkaya Divriği mitmesuguste km-de infrastruktuuri parendamise uuring

cetinkaya divrigi töötab infrastruktuuri parendamisel erinevatel miilidel
cetinkaya divrigi töötab infrastruktuuri parendamisel erinevatel miilidel

Çetinkaya Divriği mitmesuguste km-de infrastruktuuri parendamise uuring


TC Riigi Raudteeettevõtte TCDD 4 piirkondliku ostmise varude kontrolli direktoraat (TCDD) esitas Çetinkaya-Divriği mitmesuguste km-de infrastruktuuri parendamise tööde pakkumisele pakkumise KIKkaya-Divrigi ligikaudse maksumusega, mis on 2019/594385 TL. ÇAĞATAY AKSAKAL, OĞUZ EHITUSTÖÖSTUS-, TOIDU- JA RESTENSIVAD TARBIJATE KAUPADE KODUTEHNIKA, TÖÖSTUSE JA KAUBANDUSE PIIRATUD ETTEVÕTJA pakkumisega TL 9.432.709,77. Piirväärtuse alusel esitatud pakkumises osales 29 ettevõtet.

Tender, 83.452 m3 kaevetööd, 6.687 3 m30.000 betooni valamine, kaldekaitse 2 265 m300 terasvõrkudega, XNUMX tonni terase tarnimist ja töötlust jne. hõlmab ehitustöid. Töö kestus on XNUMX (kolmsada) kalendripäeva alates koha kohaletoimetamisest.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar