Kartepe suusakeskuses algas tasuta suusarada

Kartepe suusakeskuses algas tasuta suusarada
Kartepe suusakeskuses algas tasuta suusarada

Treeninguid alustas Kartepe valla tasuta suusakursus. Treeninguid annavad teisipäeval ja neljapäeval valla sporditreenerid Kartepe suusakeskuse tippkohtumisel.


Kartepe valla poolt igal aastal tasuta korraldatav suusarada algas 11. veebruaril intensiivse osalusega. Kursustel, mis kestavad umbes kaks kuud Kartepe suusakeskuses, saavad osaleda 10-18-aastased õpilased. Lisaks pakub koolitusperioodil Kartepe vald koolitatavatele suusavarustust tasuta.

"KARTEPEES EI KUNAGI TEADMISELE SUUSTI"

Kartepe, mis on Marmara piirkonna üks populaarsemaid taliturismi keskusi, jätkab Kartepe valla kaastööga oma nime panemist, spordi- ja sportimist soodustavaid tegevusi. Aastal 2020 saavad paljud Kartepe noored kasu tasuta suusakursustest, mis korraldatakse öeldes: "Pole lapsi, kes ei tea Kartepes suusatamist".Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar