Konya metroo, Konyaray, Ringtee ja logistikakeskus 2020. aasta investeerimisprogrammis

konya metroo konyaray keskkonna ja logistikakeskuse investeerimisprogramm
konya metroo konyaray keskkonna ja logistikakeskuse investeerimisprogramm

Konya suurlinna linnapea Uğur İbrahim Altay tänas president Recep Tayyip Erdoğani kõigi investeeringute jaoks eraldatud raha eest, eriti Konya Metro, Konyaray, Ringtee, logistikakeskuse osas 2020. aasta investeerimisprogrammis.


Ametlikus väljaandes avaldatud 2020. aasta investeerimisprogrammis kuulutati välja Konya investeeringuteks eraldatav ressurss.

Konya nimel tänades president Recep Tayyip Erdoğanit 2020. aasta investeerimisprogrammi eest, ütles Konya suurlinna linnapea Uğur İbrahim Altay, et president Erdoğan oli Konyaga alati kaasas ja tõi linna palju kujuteldamatuid investeeringuid.

Linnapea Altay ütles: „Meie Konya jaoks on meie presidendi kirjaga eraldatud oluline ressurss keskeelarvest 2020. aasta investeeringute programmis. Selles; Konya metroo, mis on suurim investeering Konya ajaloos, 21,1 kilomeetri pikkune esimese etapi ehitus, sõidukid ja elektromehaaniline infrastruktuur, 17,40 kilomeetri pikkune Konyaray (äärelinna) projekt ja sõidukid, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana kiirrongiprojekt, logistikakeskus, Konya ministrite tee, Eğiste sild, eraldatud teed ja erinevad ministeeriumid on olulised investeeringud. Meie Konya kasvab nende investeeringutega 2020. aastal tugevamaks ja ma loodan, et sellest perioodist saab üks maailma kaubamärgilinnu. Kõigi seni tehtud investeeringute ja meie linnale 2020. aasta investeerimisprogrammis eraldatud ressursside tõttu, eriti meie president hr Recep Tayyip Erdoğan; Tänan Konya nimel meie asepresidendid, ministrid, asetäitjad ja meie organisatsiooni. ”Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar