Transpordikoosolek peeti Finikes ja Kumlucas

koosolek finiisi ja liiva transportimise teemal
koosolek finiisi ja liiva transportimise teemal

Antalya linnaosa transpordi üldplaani parandustööde raames kohtus see Kumlucas ja Finikes tegutsevate väikebussiühistute juhtide ja liikmetega.


Kohtumisel arutati sõidukite vahetamise, uuendamise ja ühise rotatsiooni teemat. Transpordipoodide töötajad väljendasid heameelt otsuste vastuvõtmise üle ühise mõistusega.

Antalya linnaosa transpordi üldplaneeringu revideerimistööde raames jätkab ta läbirääkimisi linnaosade ühistranspordi kauplejatega. Sellega seoses osalesid Fikeli ühistu, Özkumluca ühistu ja Hasturi ühistu presidendid ning liikmed Finike teenindusüksuse koosolekul.

KUULATUD PROBLEEMID JA NÕUDED

Kohtumisel arutati Finike ja Kumluca ühistranspordi osas võetavaid samme ning kuulati ära väikebusside nõudmised. Kumluca Mavikent-Beykonakis arutati ühiste rotatsiooni raames toimuvat ühistegevust, Kumluca Olympos-Yazıri naabruskondi, Finike Hasyurti ja Kumluca vahelist ühistransporti ning ühissõidukite vahetust ja uuendamist.

ÜHINE VAATLUS

Koosolekul osalenud veopoodide omanikud Finike ja Kumluca väljendasid rahulolu ühist meelt käsitleva otsusega transpordi tuleviku üle ja toetasid vastuvõetud otsuseid. Antalya linnaosa omavalitsus korraldab lähipäevadel järgmise kohtumise Kumluca teenindusüksuses asuvate transpordipoodidega.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar