Asutati GUNCELi riiklik automuuseum, Gunseli kunstimuuseum.

Loodi GNSELi Gunseli kunstimuuseum, TRNC rahvusauto
Loodi GNSELi Gunseli kunstimuuseum, TRNC rahvusauto

Günseli kunstimuuseumis, mis avatakse Nicosia Derebos 20. veebruaril - päeval, mil reklaamitakse Günselit - toimub umbes 700 Küprose ja Türgi maailmas auhinnatud kunstniku tööd.


Asutati meie riigi kodu- ja rahvusauto „Günsel” „Günseli kunstimuuseum”. “Günseli kunstimuuseum”, kus toimub umbes 700 Küprose ja Türgi maailmas auhinnatud kunstniku tööd, avatakse samal päeval “GÜNSELi” tutvustamisega, mida reklaamitakse 20. veebruaril Elexuse hotellis.

Pidades tähtsaks ühiskonna terviklikkust, vahendab Günseli pere Küprose kultuurilise identiteedi jagamist riikliku ja rahvusvahelise kunstikeskkonnaga loodud muuseumiga. Muuseumis eksponeeritakse umbes 700 Küprose ja Türgi maailma auhinnatud kunstnike tööd. Muuseumis on õli- ja akrüülmaalinguid, originaaltrükiseid, graveeringuid, linoleumi, siiditrükki, litograafiat, puidutrükke, samuti skulptuuri- ja keraamikatöid.

Asutati „GUNSELi“ Gunseli kunstimuuseum ... „Me võimaldame Küprose kultuurilist identiteeti jagada riikliku ja rahvusvahelise kunstikeskkonnaga ...“

Ida-ülikooli kaunite kunstide ja disainiteaduskonna lähedal, graafikaosakonna juhataja ja Günseli kunstimuuseumi direktor, assots. Dr Erdoğan Ergün Günsel ütles oma avalduses kunstimuuseumi kohta, et TRNC esimene riiklik ja kodune auto „GÜNSEL” võimaldas kunstimuuseumi sündi oma panuse kaudu kultuuri ja kunsti.
Väide, et muuseumid on tõhusate ühiskondlike haridusasutuste, riikliku ja rahvusvahelise jagamise üks fookus ning annab ühiskondadele ka moraalsete ja kõlbeliste väärtustega ajaloolise eelise. Dr Ergün ütles, et “Günseli kunstimuuseum” vahendab Küprose kultuurilise identiteedi jagamist Nicosia kesklinnas asuva riikliku ja rahvusvahelise kunstikeskkonnaga.

Assoc. Dr Ergün ütles: „Meie eesmärk on kasvatada tulevast põlvkonda, kes armastaks kunsti. Pakume külastajatele suurt moodsate tööde kollektsiooni ja perioodilisi näitusesaale tervikuna, ulatuslikku muuseumi, kus nad saavad olla tunnistajaks sellele, mida nad toodavad ja toodavad. Meie muuseumis, kus eksponeeritakse autasustatud kunstnike püsivaid ja püsiteoseid, saab vaadata umbes 700 teost. ”

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar