Mersini metroo eelkvalifikatsiooni pakkumine lükati 20 päeva edasi

mürtli metroo kümme kvalifikatsioonipakkumise päeva lükati edasi
mürtli metroo kümme kvalifikatsioonipakkumise päeva lükati edasi

Suurlinna omavalitsuse transpordidirektoraadi algatatud Mersin Mersini metropoliidi omavalitsuse transpordidirektoraadi eelmine kvalifikatsioonietapp LRT metrooliinide ehituse ja elektromehaaniliste süsteemide jaoks Mersini TCDD jaama ja Mezitli vahel algas 2019./714553. 27/02 / see on 2020.


Nagu teada, on Kaug- ja Lähis-Ida riikide osakaal ehitusturul üle 50 protsendi. Selles kontekstis seoses Kaug- ja Lähis-Ida riikides, eriti Hiinas esineva viiruse CORONA / COVID-19 viiruse põhjustatud reisi- ja tööpiirangutega on eelkvalifikatsiooni esitamise tähtaeg 20 päeva, et luua konkurentsikeskkond. Otsustati teatud aja võrra edasi lükata.

Mersini metroo ehituse ja sõidukite ostmise pakkumine KLIKI SIIARaudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar