Raudteetöölised 24 tundi tööl rasketes talvetingimustes

raudteetöölised tunni alguses rasketes talveoludes
raudteetöölised tunni alguses rasketes talveoludes

TCDD lume- ja jäävõitlusmeeskonnad teevad suuri jõupingutusi tagamaks, et rongid ei katkeks Ida-Anatoolia piirkonnas tõhusa külmetuse ja lumise ilma tõttu.


Türgi Vabariik Riigiraudtee (TCDD) Sarikamish Station Chief raudtee töötajad on Erzurum-Karsi raudtee, 217 kilomeetri kaugusel lund ja jääd eemaldamine 5 aastat, reisijate on mugavam oma sihtkohta ja on intensiivseid pingutusi, et jõuda õigeaegselt.

Töötajad väitsid, et nad tegutsevad teede pärast lumesadu ärahoidmise nimel: "Tuleb võtta vajalikke ettevaatusabinõusid, et meie teed oleksid kogu aeg avatud, rongid saaksid ohutult sõita ja reisijad saaksid mugavalt sõita. Selleks töötame selle piirkonna rööbastel, kus õhutemperatuur langeb alla 31 kraadi alla nulli, hoolimata tugevast lumesadust ja külmast ilmast. ”Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar