Rong ja buss põrkasid Pakistanis kokku 20 inimest, 55 vigastatut

rongi- ja bussisõdurid saavad Pakistanis vigastada
rongi- ja bussisõdurid saavad Pakistanis vigastada

Rong ja buss põrkasid Pakistanis 20 surnut, 55 vigastatut; Teatati, et Pakistanis Sukkuri linnas Kandhra linnas reisirongi ja bussi kokkupõrke tagajärjel toimunud õnnetuses hukkus 20 ja sai vigastada 55 inimest.


Sukkuri rajooni voliniku asetäitja Rana Adeel ütles, et 20 inimest sai surma ja 55 vigastada. Adeel teatas, et raskelt vigastada saanud inimesi oli palju ja hukkunute arv võib suureneda.

Pakistani raudteeteenistuse ametnik Tairq Kolachi ütles, et buss jagunes lennuõnnetuse tagajärjel kaheks. Öeldi, et kõik õnnetuses hukkunud inimesed, kus rongijuht ja tema assistent olid kergelt vigastada saanud, olid bussi sees sõitjad.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar