Millal avatakse Sabiha Gökçeni lennujaama lennurada?

sabiha gokceni lennuraja teine staatus
sabiha gokceni lennuraja teine staatus

Teine raja, mille ehitus algas 2015. aastal Sabiha Gökçeni lennujaamas, on plaanis kasutusele võtta 2020. aasta lõpus.Istanbuli linnalennujaamas Sabiha Gökçeni rahvusvahelises lennujaamas on teise, 3 meetri pikkuse raja ehitamine, mis on ehitatud paralleelselt olemasoleva lennurajaga, lõppenud. Alumiste tunnelite ehitamine, mis on teise raja üks olulisemaid verstaposte, on lõpule viidud. Jätkuvad teise etapi tööde raames ehitatud teise raja ja rööbastee täitmistööd. Pärast seda jätkatakse pealisehitustöödega ja kui midagi valesti ei lähe, on teine ​​rada 500. aasta lõpus täielikult töökorras. Sabiha Gökçeni lennujaama teise lennuraja esimese etapi 2020 protsenti on lõpetatud ja teine ​​etapp on jõudnud 98 protsendini.

Sabiha Gökçeni lennujaamas, kus teine ​​raja tuleb kasutusele aasta lõpus, hooldatakse olemasolevat rada. Pärast olemasoleva lennuraja hoolduse lõppu kahekordistub Sabiha Gökçeni lennujaamas tunnine maandumis- ja stardimaht kahe teenindusraja korraga kasutuselevõtuga.

Sabiha Gökçeni lennujaamas asuva teise raja tööde raames tehakse süvenditesse 30 miljonit kuupmeetrit kivimitäidist, 2 miljonit 750 tuhat kuupmeetrit killustikku, 1 650 1 tuhat ruutmeetrit nõrka betoonkatet, 800 miljon XNUMX tuhat ruutmeetrit kvaliteetset betoonkatet, mis on põhjustatud olemasoleva raja kõrguste erinevusest.

Teise raja kulupikkus on 3 tuhat 500 meetrit. Samuti 3 teine ​​paralleelne ruleerimistee kõrval raja ruleerimisrajale ühendus, kiire ruleerimistee 10 1 keskel põll, põll ja veoste 1 1 mootori test põll.

KES OLI TEINE RUNWAY PAKKUMINE

Sabiha Gökçeni lennujaama teise raja jaoks, mille sundvõõrandamisprobleemide tõttu ei saanud alustada, tehti teine ​​pakkumine ja 9 ettevõtte pakutud pakkumise võitis Makyol. 17 miljardi dollari suuruse pakkumise omanik oli Makyol, kes esitas pakkumise 1.397 protsenti alla pakkumise hinna.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar