Millal avatakse Sabiha Gökçeni lennujaama lennurada?

sabiha gokceni lennuraja teine staatus
sabiha gokceni lennuraja teine staatus

Teine lennurada, mida hakati ehitama Sabiha Gökçeni lennujaamas 2015. aastal, on plaanis kasutusele võtta 2020. aasta lõpuks.


Istanbuli linna lennuväljal Sabiha Gökçeni rahvusvahelisel lennuväljal oli olemasoleva rajaga paralleelselt rajatud teise raja ehitus 3 meetrit pikk. Madalate tunnelite, mis on teise raja üks olulisemaid verstaposte, ehitamine on lõpetatud. Teise etapi raames rajatud teise raja ja ruleerimisteede täitmistööd jätkuvad. Pärast seda jätkatakse pealisehitustöödega ja kui tagasilööki ei toimu, on teine ​​rada 500. aasta lõpus täielikult töövalmis. 2020 protsenti Sabiha Gökçeni lennujaama teise raja esimesest etapist on lõpule viidud ja teine ​​etapp on jõudnud 98 protsendini.

Sabiha Gökçeni lennuväljal võetakse teine ​​rada kasutusele aasta lõpus ja olemasolev rada on hoolduses. Olemasoleva rajahoolduse lõpetamisega võetakse samaaegselt kasutusele kaks paralleelset rada ning Sabiha Gökçeni lennuväljal suureneb tunnine maandumis- ja stardimaht kaks korda.

Sabiha Gokcen Airport alusel teise raja töö 30 miljonit kuupmeetrit kivihunnikute auk põhjustatud vahe kõrguse olemasoleva raja, 2 miljonit 750 tuhat kuupmeetrit killustikku täita, 1 miljonit 650 tuhat ruutmeetrit nõrk betoon, mis toimub 1 miljonit 800 tuhat ruutmeetrit tahke betoon.

Teise raja kulupikkus on 3 tuhat 500 meetrit. Samuti 3 teine ​​paralleelne ruleerimistee kõrval raja ruleerimisrajale ühendus, kiire ruleerimistee 10 1 keskel põll, põll ja veoste 1 1 mootori test põll.

KES OLI TEINE RUNWAY PAKKUMINE

Sabiha Gökçeni lennujaama teise raja jaoks, mille sundvõõrandamisprobleemide tõttu ei saanud alustada, tehti teine ​​pakkumine ja 9 ettevõtte pakutud pakkumise võitis Makyol. 17 miljardi dollari suuruse pakkumise omanik oli Makyol, kes esitas pakkumise 1.397 protsenti alla pakkumise hinna.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar