SAMULAŞ registreeris oma kvaliteedi

SAMULAŞ registreeris oma kvaliteedi
SAMULAŞ registreeris oma kvaliteedi

Simsun inimestele kvaliteetse transpordi pakkumisel registreeris SAMULA its A.Ş selle kvaliteedi saadud dokumentidega. "Meie eesmärk on kvaliteetne transport," ütles "Integreeritud haldussüsteemi sertifikaatide" saanud peadirektor Enver Sedat Tamgacı.


SAMULAŞ A.Ş, mis on ettevõtte väärtuste ja õigusnormide raames valminud integreeritud juhtimissüsteemi, mis hõlmab ISO 9001: 2015 kvaliteedijuhtimissüsteemi, ISO 14001: 2015 keskkonnajuhtimissüsteemi, ISO 10002: 2014 kliendirahulolu ja kaebuste haldamise süsteemi ning ISO 45001: 2018 töötervishoiu ja tööohutuse juhtimissüsteemi. kroonis selle kvaliteeti saadud dokumentidega. SAMULAŞ A.Ş 'integreeritud haldussüsteemi sertifikaadid' toimusid tseremoonial, mille korraldas SAMULAŞ A. by Alberk QA Technic. Tamgacıle anti peadirektor Enver Sedat.

Meie ettevõte on alustamas uut

Väites, et nad parandavad pidevalt teenuse kvaliteeti ja kodanike rahulolu, ütles Tamgacı: “Need dokumendid on tööriistad. Me mõistame kehtestada maailmas aktsepteeritud standardid, et täita oma kodanike ootusi, vajadusi ja seadusandlikke nõudeid. Meie äri alles algab. Oleme üle vaadanud oma institutsionaliseerimispüüdlused, mida alustasime 2019. aasta maist, pidevalt täiustades ja riskide juhtimisega ning protsesside juhtimisega. Kooskõlas nende uuringutega oleme auditi protsessid edukalt lõpule viinud, täites juhtimissüsteemi asjakohased standardinõuded ja meile on antud juhtimissüsteemi dokumendid. ”

Mugav mugavus

Osutades, et nad on loonud töötajate jaoks siseauditi mehhanismi, ütles Tamgacı: „Me teeme tulemuslikkuse juhtimissüsteemi abil pidevalt kõiki neid töid. 27 meie töötajast said 920 tundi koolitust, juhendamist ja nõustamist. Lisaks neile uuringutele oleme oma keskkonnateadlikkust pisut edasi viinud ja alustanud tõhusaid energiahalduse uuringuid energiahaldussüsteemi ISO 50001 abil. Samuti jätkuvad meie uuringud ISO 27001 infoturbe haldussüsteemi ja EN 13816 reisijateveoteenuse kvaliteedijuhtimise standardite kohta. Jätkame tööd kodanike rahulolu nimel, kui alustasime lubadusega pakkuda mugavat, mugavat ja kvaliteetset transporditeenust. Need dokumendid on meie asutusele head. Tänan neid, kes oma panuse andsid. ”Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar