Antalya ühistranspordi juhtide soolise võrdõiguslikkuse koolitus

soolise võrdõiguslikkuse koolitus Antalya massitranspordi jaoks
soolise võrdõiguslikkuse koolitus Antalya massitranspordi jaoks

Antalya linnaosa on ühistranspordi juhtidele koolitanud soolise võrdõiguslikkuse ja naistevastase vägivalla vastu võitlemise teemal. Sotsioloog Semra Eksilmez ütles naisele, et vägivald on inimõiguste rikkumine.


Antalya suurlinna omavalitsusüksus, kes on esimene pealinn, kes allkirjastas naistevastase vägivalla ja laste väärkohtlemise erakorralise tegevuskava, jätkab oma jõupingutusi naistevastase vägivalla ärahoidmiseks. Pealinna omavalitsus korraldas pärast politseipersonali ka ühistranspordi juhtidele koolituse teadlikkuse tõstmise ja soolise võrdõiguslikkuse kohta naistevastase vägivalla vastu võitlemisel.

SIIS EI OLE ÕIGE ÕIGUS HÕLMATUD

Koolitus, mis toimus Suurlinna valla konverentsisaalis, Metropolitan Municipality Transportation Inc. Ühistranspordi juhid, millest võttis osa juhatuse esimees Deniz Filiz. Sotsioloog Semra Eksilmezi poolt läbi viidud koolitusel räägiti naistevastasest vägivallast, perevägivalla mõjudest lastele ja vägivalla tüüpidest. 10 iga 3 eksponeeritud naiste füüsilise vägivalla Türgis, mis ei väljenda sotsioloog Semra miinused, "Research in 23.6% meestest, kes taotlevad füüsilise ja seksuaalse vägivalla naiste Türgi saanud bakalaureuse ja kraadiõppe. Vägivald on ka eksiarvamus, et kultuur on osa sellest. Vägivallale pole õigustust. Vägivald on enamasti suunatud naiste, laste, vanurite, puuetega inimeste ja sisserändajate vastu. ”

MAJANDUSLIK JA SEKSUAALNE HÕLMIK

Rääkides vägivalla negatiivsetest mõjudest naistele, ütles sotsioloog Semra Eksilmez: “Vägivalla tõttu halveneb naiste tervis, nad võivad kaotada võimu või kaotada elu. See kahjustab oluliselt naiste enesehinnangut ja on inimõiguste rikkumine. 38 protsenti naiste mõrvadest kogu maailmas panevad toime nende naised või need, kellega nad elavad. "

Vägivallatüüpidest rääkides ütles sotsioloog Semra Eksilmez: „Me võime jagada selle neljaks füüsilise, psühholoogilise, seksuaalse ja majandusliku vägivallana. Me võime füüsilist vägivalda määratleda kui julma jõu hirmutamise ja karistamise vahendit. Nagu peksmine-tätoveerimine, nälgimine, sigaretiga põletamine, külm. Seksuaalse vägivalla alla kuuluvad ka sellised tegevused nagu sunnitud abielu varases eas, röövimised, sunnitud prostitutsioon, seksuaalne kuritarvitamine, silmast-silma lehvitamine, seksuaalfotode ja videote digitaalne saatmine. Naistele rakendatavad sanktsioonid, nagu näiteks naiste äravõtmine majanduslikest võimalustest, mida nad vajavad ellujäämiseks, sissetuleku mitte teenimisele, töötamise keelamisele ja nende kaupade konfiskeerimisele, on naiste suhtes rakendatav majanduslik vägivald. "

VÄÄRTUSE MÕJUD LASTELE

Väites, et perevägivallal on negatiivne mõju ka lastele, ütles Semra Eksilmez: "Lastel, kes kogevad või tunnistavad perekonnas vägivalda, on usaldamatus, kohanemisprobleemid, isiksuseprobleemid, kuritegevus, suitsidaalsed kalduvused ja antisotsiaalsed iseärasused."Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar