Uludagi talvefestivali kartongikelkude võistlus on murdunud

Uludagi talvefestivali kartongikelkude võistlus on murdunud
Uludagi talvefestivali kartongikelkude võistlus on murdunud

Tänavu neljandat korda Bursa suurlinna valla korraldatud Uludağ talvefestivali raames korraldatava kärgtüdrukute võistluse võitjaid autasustati kullaga. Kahe erineva grupi esimese, teise ja kolmanda koha auhinnad andis üle Pealinna valla pressi- ja avalike suhete osakonna juhataja Ahmet Bayhan.


Võistlus, mille Uludağ talvefestivali teisel päeval osalejad üles näidati ja 36 võistlejat pakkusid suurt huvi, toimus Kurbağakaya Teleferiku jaama väljakul II arendustsoonis. Samal alal toimus ka läbilõikava ürituse auhinnatseremoonia. Suurlinna valla ja Bursa turismi edendamise liiduga koostöös korraldatud üritus oli kavas kategooriates "Parim disain" ja "Parim aeg". Parima disaini kategoorias tuli esikohale Enes Balta 2 punktiga, Hüma Yılmaz 85 punktiga ja Muratcan Turan 80 punktiga. Parima aja kategoorias tuli esikohale Hüma Yılmaz 75 meetriga, Ömer Eymen 64 meetriga ja Abdullah Coşar 55 meetriga kolmandaks. Võitjaid autasustati täispreemiatega, teise poolega ja kolmanda veerand kullaga.

Autasustamistseremoonial tuletatud avalduses tuletas Suurlinna valla pressi- ja avalike suhete osakonna juhataja Ahmet Bayhan meelde, et nad on papist kelguvõistlust korraldanud juba 2 aastat ning teatasid, et proovivad üritust järgmistel aastatel edasi arendada. Teatades, et Venemaal ja Skandinaavia riikides ning Bursas toimusid sarnased organisatsioonid ning konkursil ilmusid erinevad ja tähelepanuväärsed kavandid, tänas Bayhan neid, kes üritusele kaasa aitasid.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar