Meil õnnestub koos!

õnnestub meil koos
õnnestub meil koos

Istanbuli linnaosavalitsuse (EJM) president Ekrem Imamoglu ütles, et „meil õnnestub koos”, kutsus ta Istanbuli elanikke, eriti eakaid kodanikke, oma koju jääma. IETT peadirektoraat kirjutas busside reljeefidele ka presidendi sõnad: Meil ​​õnnestub koos!


Istanbuli metropoliidi linnapea Ekrem İmamoğlu kolis Saraçhane'i keskhoonesse, et pärast keskpäeval Üsküdaris peetud üritust oma tööd jätkata. Pärast kohtumisi oma töötajatega telekonverentsi meetodil sattus Imamoglu kaamerate ette. İmamoğlu edastas oma otseülekandena sotsiaalmeedia kontodelt ja İBB TV-st Istanbuli inimestele olulisi sõnumeid. “Käisin täna Üsküdaril kedagi teavitamata, et näeksin Üsküdari jaoks väga olulist İSKİ investeeringut. Isegi kui tänavad olid rohkem üksildased kui kunagi varem, oli inimesi siiski märkimisväärselt. See on täiesti vale. Ära tee seda. Istu oma rõdul. Avage aknad, tuulutage oma kodu. Me seadsime üksteist suure ohtu, minnes välja, eriti kontsentreerides lahtisi alasid. Eriti minu kaaskodanikud vanuses 60 aastat ja vanemad; võtke meie sõnad arvesse. "

“LAPSED, ma ennustan, et teil on kodus igav”

“Ka kallid lapsed; Vist on sul kodus igav. Muidugi on teil õigus mängida mänge, kuid ärgem unustagem oma tunde. Loeme palju raamatuid. Ärgem kallistagem mõnda aega oma vanaemasid ja vanavanemaid. See on nii teie kui ka nende tervise jaoks väga oluline. Soovime, et te täna ei ärrituks. Me ütlesime: "Meil õnnestub koos." Koos õnnestub; peame tegema koostööd, peame pingutama koos. Jah; Mu kaaskodanikel, kes on juba mõnda aega vanad, on kodus igav. Kuid mis juhtub, ärge laske end tänapäeval häirida, võtame maksimaalse ettevaatuse. Praegu palun jääge koju. Ma armastan teid kõiki. Jumal õnnistagu meid kõiki. Suudlen su käsi, meie vanemad. Tervitused ja armastus teile kõigile. Arvan, et minu sõnumid said noored vastu. Poisid, ma suudan teid kõiki silmade läbi. Soovin teile kõigile tervislikku päeva. Meil õnnestub koos. ”

IBT peadirektoraat, mis asus tegutsema pärast BB presidendi Erkem İmamoğlu sõnumit “Me saavutame koos edu”, avaldas oma sõidukipargi busside trepil teate “Me saavutame koos!”. Rakendust laiendatakse aja jooksul avalikes erabussides.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar