Eskişehiri elanikke hoiatatakse tolli transportimisel sotsiaalse kaugvisuaali abil

Eskisehiri elanikke hoiatatakse tolliveol sotsiaalsete visuaalidega
Eskisehiri elanikke hoiatatakse tolliveol sotsiaalsete visuaalidega

Trammides ja bussides koronaviiruse epideemia vastu palju meetmeid rakendades peab Eskişehiri pealinna omavalitsus ühistranspordiga liikuvate kodanike tervisele suurt tähtsust. Ehkki käsitsi desinfitseerimisvahendeid pannakse kõigisse sõidukitesse, hoiatatakse kodanikke visuaalidega sotsiaalse distantsi kohta.


Eskişehiris koroonaviiruse vastu võitlemise tegevuskava kindlameelselt rakendades jätkab Pealinna omavalitsus ühistranspordi valdkonnas meetmete võtmist, mis kujutab endast suurt ohtu. Siseministeeriumi välja antud ringkirjaga hoiatatakse kodanikke teadetega sotsiaalse distantsi kohta trammides ja bussides, mis ei mahuta üle poole sõidukite mahutavusest. Selleks, et kaks inimest ei saaks trammides kõrvuti istuda, öelge: "Ärge istuge oma tervise nimel sellel istmel. Kaitske oma distantsi! ” Väites, et hoiatused riputati, teatasid Pealinna linnavalitsuse ametnikud, et kodanikke hoiatati, et nad peaksid sõidukitele peale minnes kindlasti kasutama käte desinfitseerimisvahendeid.

Teatades, et sõidukitesse ja peatustesse riputati informatiivsed teated koroonaviiruste kohta, tänasid ametnikud Eskişehiri elanikke kodukõnede eest, öeldes, et reisijate arv vähenes ligi 80%.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar