Eskisehiris on trammide ja busside külge kinnitatud käte desinfitseerimisvahendid

Desinfitseerimisvahendeid paigaldatakse trammidele ja bussidele Eskisehiris
Desinfitseerimisvahendeid paigaldatakse trammidele ja bussidele Eskisehiris

Eskişehir Metropolitan Municipality, kes võttis Corona viirusevastase võitluse tegevuskava raames kasutusele palju ettevaatusabinõusid ühistranspordis, hakkas lõpuks paigaldama käsitsi desinfitseerivaid vahendeid sõidukitele, mida tuhanded inimesed kasutavad iga päev.


Lisaks trammide ja busside korrapärasele puhastamisele desinfitseerib Eskişehir Metropolitan Municipality regulaarselt sõidukeid, mida tuhanded reisijad kasutavad isikliku käe hügieeni tagamiseks. Väljendades, et käte desinfitseerimisvahendeid saab kõikides bussides ja trammides, hoiatasid Pealinna linnavalitsuse ametnikud kodanikke desinfitseerimisvahendeid teadlikult kasutama.

Linnakodanikud, kes väljendasid arvamust, et käte desinfitseerimisel on selles protsessis suur tähtsus, tänasid Pealinna omavalitsust, kes rakendas selle rakenduse kõigis suure tundlikkusega sõidukites.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar