Gaziantepis ühistranspordis takistatud seisvate reisijate vastuvõtt

Gaziantepis on seisvate reisijate vastuvõtmine takistatud.
Gaziantepis on seisvate reisijate vastuvõtmine takistatud.

Korporatiivse viirusevastase võitluse (COVID-19) raames, mida viivad läbi Gaziantepi metropoliidi omavalitsusüksus ja Gaziantepi provintsipolitsei osakond, eesmärgiga tagada, et kodanikud järgiksid sotsiaalse isolatsiooni reegleid, on ühissõidukites takistatud reisijate püsiv vastuvõtt.


Rahvavabariigi Hiina piirkondlike ja ümber globaalse epideemia algas varsti kaetud mõjul maailma Corona Virus ettevaatusabinõud ja meetmed suurenenud Türgi kulutab intensiivselt, et kõrvaldada võimalus nakkuse levikut. Gaziantepi provintsi politseiosakond tegi eesistujariigi välja antud ringkirja kohaselt Metropolitani linnavalitsuse transpordiosakonna koostööd, et takistada seisvaid reisijaid sõidukites, mis pakuvad linnakodanikele ühistranspordi teenuseid.

Toetades provintsi julgeolekudirektoraadi koordineerimisel suurlinna 60 omavalitsuse meeskonnaga läbi viidud kontrolle, on selle eesmärk tagada kodanike rahulikum teekond, vähendades samas nakatumisohtu.

Teisest küljest on meditsiinilise maailma poolt sageli väljendatud sotsiaalse distantsi mõiste ülitähtis, kuna haiguspuhang on nakatunud inimese köhast eralduvate viirustega koormatud osakeste hõlpsalt edastatav.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar