Käte desinfitseerimisvahendid paigutatakse Ankaras rongisüsteemi jaamadesse

Käsipuhastid paigutatakse Ankara raudteejaamadesse
Käsipuhastid paigutatakse Ankara raudteejaamadesse

Ankara Suurlinna linnavalitsuse poolt koronaviiruse vastu võetud meetmete raames hakati käsitsi desinfitseerivaid automaate paigutama metroo-, ANKARAY- ja köisraudteejaamadesse. Anduritega desinfitseerimisvahendid paigutatakse 100 punkti koos Rail Systemsis algatatud rakendusega, mida kodanikud kasutavad laialdaselt pealinna Ankara linnapea Mansur Yavaşi juhtimisel.


Ankara pealinna omavalitsus jätkab tõhusat võitlust koroonaviiruse (COVİD-19) vastu.

Prioriteediks seades rahvatervise, lisas pealinna omavalitsus pealinnas kogu epideemia ja viiruste ohu vastu võetud meetmetele ja meetmetele uue. Pealinnapea Mansur Yavaşi juhtnööride kohaselt hakati sensoreid desinfitseerivaid automaate paigutama metroo-, ANKARAY- ja köisraudteejaamadesse.

KASUTATAVAD RAUDESÜSTEEMIDES 100 PUNKTIST

Kızılay linnas ANKARAY ja Metro ühisesse jaama paigaldama hakatud andurite käsitsi desinfitseerimise müügiautomaadid paigutatakse peagi 43 punkti kokku 11 metroo-, 4 ANKARARAY- ja 100 köisraudteejaamas pealinnas.

Rõhutades, et käsitsi desinfitseerivaid müügiautomaate kontrollitakse korrapäraste ajavahemike järel, esitas Rauddosüsteemide EGO peadirektoraadi haldun Aydın järgmise teabe:

„Kooskõlas meie Ankara suurlinnapea linnapea hr Mansur Yavaşi juhtnööridega loodud kriisireguleerimiskeskuse otsustega paigutame käsijalgade desinfitseerimisüksused kohtadesse, kus meie jaamades on pöördenurgad, et kaitsta meie kodanike tervist, kes kasutavad ühissõidukites raudteesüsteeme. Alustasime sellel teemal oma õpinguid. Monteerimisprotsess viiakse kõigis meie jaamades lõpule võimalikult kiiresti. Meie reisijad saavad reisida, desinfitseerides oma käsi tasuta. ”

UUTE TAOTLUSTEGA TÕENITUD KAPITALID

Eyyüp Dereli, kes arvab, et metroojaamadesse kätehügieeni jaoks paigutatud desinfitseerimisvahendid on paigas olev rakendus, ütles: “Tahaksin tänada meie pealinna linnapead Mansur Yavaşi nende meetmete võtmise eest. Väga tore rakendus. Anname tagasi selga, proovime sellest haigusest lahti saada. Kui me selliseid meetmeid võtame, saame neist päevadest lihtsalt üle riigi. "

Kui metroojaamades jätkuvad desinfitseerimis- ja puhastustööd, jagasid ühistransporti kasutavad kodanikud oma mõtteid pealinna linnavalitsuse rahvatervise alal tehtud töödest järgmiste sõnadega:

  • Yeliz İşitmir: “Käsipuhasti on väga hea idee. Desinfitseerimisvahendite kasutamine võib olla meile suhteliselt lohutav. Soovin, et see rakendus leviks kõigis jaamades reisijatele, kes peavad metroo kasutama. ”
  • Murat Erdoğan: „See on tervise seisukohalt väga oluline rakendus. Need desinfitseerimisvahendid peavad olema eriti avalikes kohtades. See peaks olema ka meie kodudes. Meie vallale oli seda tööd väga hea teha. Tänu neile, kes oma panuse andsid. ”
  • Günel Nasibova: "Täname Ankara Suurlinna omavalitsust meie tervisega arvestamise ja sellise rakenduse juurutamise eest."
  • Kamuran Baykal: “Oleme suurlinnaga väga rahul. See on väga kena rakendus ja hea teenus. Vähemalt saavad inimesed oma käed desinfitseerida ja reisida ilma mikroobe kandmata. ”

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar