Kahramanmaraşi lennujaam ja bussipeatused desinfitseeriti

Kahramanmarase lennujaam ja bussipeatused desinfitseeriti
Kahramanmarase lennujaam ja bussipeatused desinfitseeriti

Pealinna linnaosa Kahramanmaraş desinfitseeris bussipeatused ja lennujaama, mida linnakodanikud kasutasid.


Suurlinna Kahramanmaraşi omavalitsus jätkab intensiivset pihustamist ja desinfitseerimist koronoviiruse puhangu ennetamise raames. Pealinna valla transporditeenuste osakonna meeskonnad lõpetasid desinfitseerimise ja desinfitseerimise tööd kogu linnas kättesaadavates bussipeatustes.

Teisest küljest on linnast väljas sõitjaid teenindavate Kahramanmaraşi lennujaama ja bussiterminali desinfitseerimise ja desinfitseerimise lõpetanud Kahramanmaraşi metropoliidi keskkonnatervise ja pihustamise osakonna direktsiooni meeskonnad. Pealinna linnaosa Kahramanmaraş meeskonnad jätkavad desinfitseerimist kogu linnas.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar