Lühike töötoetus on koronaviiruse meetmete raames läbi vaadatud

koroonaviiruste
koroonaviiruste

Lühiajalise tööaja hüvitise korral vähendati seda 600 päevale 450–120 päevale 60. Lühiajalise töötoetuse taotlused on alanud puhangu tõttu negatiivselt mõjutatud ettevõtetele. Avaldused esitatakse İŞKUR-ile elektrooniliselt.

Lühike töötoetuse taotlus tööandjale


Selleks, et tööandja saaks kandideerida; Iganädalast tööaega tuleks töökohal ajutiselt lühendada vähemalt kolmandiku võrra või töökoht töökohal peatada vähemalt neljaks nädalaks, sõltumata järjepidevuse tingimusest.

Töötajatele lühikese töötoetuse taotlus

Et töötaja saaks töötasu, peab ta enne lühikese töö algust sõlmima viimase 120 päeva teenuslepingu ja viimase 3 aasta jooksul on ta maksnud vähemalt 450 päeva.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar