Lennud 9 Euroopa riiki peatusid viiruse tõttu

Lennud Euroopa riiki peatusid viiruse tõttu
Lennud Euroopa riiki peatusid viiruse tõttu

Minister Turhan teatas, et lennud Saksamaale, Prantsusmaale, Hispaaniasse, Norrasse, Taani, Belgiasse, Austriasse, Rootsi ja Hollandisse peatatakse homme alates kella 08.00 kuni 17. aprill.


Transpordi- ja taristuminister Mehmet Cahit Turan, tervishoiuministeeriumi Bilkenki ülikoolilinnakus tegutsev tervishoiuminister. Fahrettin Koca esines pärast kohtumist justiitsminister Abdulhamit Gül ja koroonaviiruse teaduskomiteega avaldusega.

Tarbetu on aeg päevakorda maailmas, mis võtab enda alla uut tüüpi koronaviirus Türgi juhtides tähelepanu nõuab, et võtta mõned meetmed, "Tervishoiuministeerium protsessi esimesel päeval tuli ta selle puhangu päevakorra järgneb rangelt. Tervishoiuministeeriumi ja terviseteaduse ameti võetud meetmetega saadakse ühelt poolt võimalus kaitsta meie riiki selle epideemia eest ja teiselt poolt juhitakse protsessi täpselt õigel ajal võetud meetmete abil. ” kasutatud väljendid.

Turhan teatas, et nad on võtnud meetmeid selle ohu eest kaitsmiseks, kui transpordi- ja taristuministeerium:

„Õhutranspordis keelasime lennud Hiinast 3. veebruaril, Iraaniga 23. veebruarist ning Iraagi, Itaalia ja Lõuna-Koreaga 29. veebruaril. Nendest riikidest meie riiki endiselt lende pole. Lennukitel lubatakse tulla ainult oma kodanikke kaasa võtma. Nüüd peatatakse homme kella 08.00–17. Aprillini lennud Saksamaale, Prantsusmaale, Hispaaniasse, Norrasse, Taani, Belgiasse, Austriasse, Rootsi ja Hollandisse. Seda kuupäeva saab edasi või tagasi tervishoiuministeeriumi otsusega. ”


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar