Suupiste Metropolitan Izmir tervishoiutöötajatele

Suupiste Izmir Buyuksehiri tervishoiutöötajatele
Suupiste Izmir Buyuksehiri tervishoiutöötajatele

Izmiri pealinna omavalitsus jätkab solidaarsust tervishoiutöötajatega, kes ei saanud uue koronaviiruse epideemia tõttu töölt lahkuda. Tervishoiutöötajatele valmistatud suupisteid hakati haiglatele jagama.


Izmir Metropolitan Municipality toetab jätkuvalt Izmiri tervishoiutöötajaid. Suurlinna omavalitsus, kes toodab meditsiinimaske ja jagab neid peretervisekeskustesse ja haiglatesse, asus haiglaravil viibivatele tervishoiutöötajatele valmistama ja levitama pirukaid ja küpsiseid.

İzmir Metropolitan Municipality Kutseõppevabriku kondiitri- ja kokandusõpetajate valmistatud esimene 350 inimese toodang toimetati İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa haiglasse. Täna on İzmir Katip Çelebi ülikooli Atatürki koolitus- ja teadushaiglas jäänud 1200 piruka- ja küpsisepakki. Homme SBU Dr. Suat Sereni rindkerehaiguste ning kirurgia koolitus- ja teadushaigla jaoks ning järgmisel päeval terviseteaduste ülikooli Tepeciku koolitus- ja teadushaiglasse valmistatud toidud toimetatakse kohale.

Tootmisala desinfitseeritakse

Halkapınaris Kutsetehase hoones valmistavad kondiitritooted ja kulinaariaõpetajad kasutavad luid, maske ja kindaid. Ercan Turan, üks Kutsevabriku koolitajaid, rõhutab, et tootmisala desinfitseeritakse iga päev ja hügieenitingimusi kontrollitakse pidevalt. Turan ütleb, et nad töötavad iga päev tervishoiutöötajate toetamisel, kellel on raskusi tervisliku toidu kättesaadavusega, ja nendib, et solidaarsus jätkub.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar