Derince'is desinfitseeritud tuletõrje ja TCDD hooned

Tule- ja tcdd hooned desinfitseeriti sügavalt
Tule- ja tcdd hooned desinfitseeriti sügavalt

Terves riigis võetavate tervisemeetmete raames jätkatakse Derince valla meeskondade desinfitseerimistöid täiskiirusel.

Tuletõrje ja TCDD hooned desinfitseeritud


Pärast teadaannet uut tüüpi koroonaviiruse (Kovid-19) tekkimisest meie riigis on Derince linnaosa hoolekandemeetmeid pingutanud, et kaitsta elanikke haiguse eest. Valla asutatud desinfitseerimismeeskonnad jätkavad võetud meetmete raames perioodiliselt oma tööd, samas kui desinfitseerimisprotsessid jätkuvad avalikkuse poolt kasutatavates piirkondades, eriti avalikes asutustes ja organisatsioonides. Sellega seoses viisid Derince valla meeskonnad läbi põhjaliku koristustöö linnaosa tuletõrjegrupi direktoraadile ja TCDD-le kuuluvates teenindushoonetes.

President Aygüni teade Jää koju

Väites, et koroonaviiruse vastane võitlus jätkub intensiivselt, ütles Derince linnapea Zeki Aygün oma sotsiaalmeedias avalduses: „Kõik avalikud hooned, pühakojad, tervishoiuasutused, pangad, PTT filiaalid, naabruskonna muhuurid, ühissõidukid, kommertstaksod, bussid, Desinfitseerime peatused, pangaautomaadid, mänguväljakud ja palju muid avalikke ruume. Jätkame oma tööd inimeste rahu ja tervise nimel, arvestamata tööaega. Usun, et jätame selle protsessi Allahi loal maha. Me töötame teie heaks. Ka teie jääte selles protsessis meie jaoks koju. ”


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar