Aydın Denizli maantee Tenderini

aydini meremagistraal läheb pakkumismenetluseks
aydini meremagistraal läheb pakkumismenetluseks

TR Maanteede Transpordi ja Infrastruktuuri Peadirektoraat


Aydın-Denizli kiirtee projekt koos ehituse-käigu-ülekande mudeliga, kõigi pakkujate vahel suletud pakkumismeetodiga pakkumiskuulutus

PAKKUMISTEEMA PAKKUMISDOKUMENDITE MÜÜGItasud (koos käibemaksuga) AJUTINE GARANTII PAKKUMISE KUUPÄEV / kellaaeg
Aydın-Denizli kiirteeprojekt rakendatakse kõigi pakkujate seas mudeliga Tee käitamine-ülekanne (BOT) ja suletud pakkumismeetod. 50.000 XNUMX TL (viiskümmend tuhat türgi

nael)

25.000.000 XNUMX XNUMX TL (kakskümmend viis miljonit

Türgi liir)

12 / 05 / 2020

10: 30

1- "Aydın-Denizli kiirtee projekt" vastavalt haldusspetsifikaatidele lisatud projektile ja tehnilistele kirjeldustele, seaduses nr 3996 ja ministrite nõukogu otsuses numbriga 2011/1807 nimetatud menetluste ja põhimõtete alusel korraldatava ehituse, ekspluatatsiooni ja võõrandamise pakkumine; Kuupäeval 12 kell 05:2020 toimub maanteede peadirektoraadis maanteede peadirektoraadis Yücetepe / ANKARA tellimiskomisjoni juuresolekul A-ploki sissepääsu korrus vastavalt suletud pakkumiste vastuvõtmise viisile.

2- PAKKUMISE objekt: igasugused rahastamis -, projekteerimis -, ehitus -, toimimis -, tegevusperioodid Hooldus-, remondi- ja lepinguperioodi lõppedes tuleb maanteeamet administratsioonile üle anda igasuguste võlgade ja kohustusteta, hooldada, töötada, kasutada ja tasuta.

3 - pakkujad; Alates 30. märtsist 03 saavad nad tasuta tutvuda maanteede peadirektoraadi operatsioonide osakonna peadirektoraadi toimingute osakonna B-korruskorrusel: 2020. Pakkumismenetluse toimiku müügihind (sisaldab käibemaksu)

See on 50.000 XNUMX TL (viiskümmend tuhat türgi liiri). Pakkumismenetluses osaleda soovivad pakkujad saavad pakkumistoimiku kätte, pöördudes selle kättesaamise eest maanteede peadirektoraadi peadirektoraadi peadirektoraadi poole, pärast toimiku hinna deponeerimist raamatupidamise, lõpparve ja aruandluse peadirektoraadi peadirektoraadile.

4- Ajutise garantii summa antud töö jaoks on 25.000.000 6 XNUMX TL (XNUMX miljonit Türgi liiri). Garantiina aktsepteeritavad väärtused on täpsustatud haldusspetsifikaadi artiklis XNUMX.

5- Pakkumised toimetatakse maanteede peadirektoraadi peadirektoraadi ärikorralduse osakonda, korrus B-korrus: 7 komisjoni tellimiskomisjoni direktoraat käsitsi või posti teel, kõige varem 10 (seitse) päeva enne pakkumise kuupäeva. Pärast kindlaksmääratud päeva ja tunni möödumist ning viivitusi ei võeta vastu. Aja seaded Türgi raadio ja televisiooni (TRT), kella seadistus on oluline amet.

6- Pakkumises osalejatele otsitavad tingimused on täpsustatud töö haldusspetsifikaadis.

7- Eespool nimetatud tööd tehakse vastavalt seaduses nr 3996 ja ministrite nõukogu otsuses nr 2011/1807 täpsustatud korrale ja põhimõtetele.

8- Administratsioon võib ülesande täitmise täiesti vabalt teha või mitte ning administratsiooni sellise vabaduse tõttu ei saa pakkujad administratsiooni taotlust ühegi nime all esitada.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar