Kurtalan Express rööbastelt maha Elazigi maalihke tõttu

elazigda rööbastelt mahasõidu tõttu rööbastelt maha sõitnud
elazigda rööbastelt mahasõidu tõttu rööbastelt maha sõitnud

Kurtalan Express rööbastelt maha Elazigi maalihke tõttu; Elazigi Madeni linnaosa Tekevleri külas Özyürti aleviku lähedal maalihke tõttu 80 reisijaga Kurtalani ekspressi veduriosa on rööbastelt maha võetud, katastroofist on odavalt üle saadud.


Maalihe toimus Elazigi Madeni rajooni Tekevleri küla Özyürti aleviku lähedal. Saadud teabe kohaselt toimus maalihked umbes 80 meetrit pärast Kurtalani ekspressi, mis kulges Elazigist Diyarbakırisse 100 reisijaga läbi tunneli. Maalihke tõttu on reisirongi vedur rööbastelt maha sõitnud. Kurtalani ekspressi vagunid võimaldasid võimalikul katastroofil jälgedele jääda.

Kuigi maalihked ei põhjustanud õnnetuses vigastatuid ega hukkunuid, saadeti julgeolekujõud juhtumiga seotud piirkonda.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar