Van Iskele vasakpoolse tee renoveerimistööde pakkumismenetluse tulemus

Kaubiku muuli vasakpoolsete teede uuendamise pakkumise tulemus
Kaubiku muuli vasakpoolsete teede uuendamise pakkumise tulemus

Van Iskele vasakpoolse tee renoveerimistööde pakkumismenetluse tulemus


5 ettevõtet on esitanud pakkumised Türgi Riikliku Raudteeettevõtte TCDD 2019. piirkonna ostudirektoraadi (TCDD) vasakpoolsete maanteede van-de renoveerimise hankele, mille ligikaudne maksumus on 676913/6.390.632,47 KIK, Võitsid MEHMET POLAT BEYMEN MÜH ja MÜŞ. 34 pakkumisel osalenud ettevõtet tegid pakkumise, mis oli madalam kui piirväärtus.

Pakkumine hõlmab 4 kääritükki 60 E1 betoonliipriga, ettevalmistamata kivitäidist karjäärikiviga, ballasti toomist ja paigaldamist, betoonliipri B70 ostmist ja 60 E1 rööpa ostmist ja paigaldamist. Töö kestus on 180 (sada kaheksakümmend) kalendripäeva alates koha kohaletoimetamisest.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar