Maski ja respiraatori oluline avaldus minister Pekcanilt

oluline selgitus maskile ja respiraatorile
oluline selgitus maskile ja respiraatorile

Kaubandusminister Ruhsar Pekcan väitis, et uue koroonaviiruse tüübi (Kovid-19) suhtes võetud meetmete raames nullivad nad meditsiinimaski ja respiraatorite suhtes kohaldatud tollimaksu ning Kölni tootmisel kasutatava etüülalkoholi tollimaksu.


Minister Pekcan teatas oma Twitteri konto kirjalikus avalduses, et Kovid-19 suhtes võetud meetmete raames eemaldasid nad ühekordsetes meditsiinimaskides 20 protsendina kohaldatud täiendava tollimaksu, et täita võimalikku tekkivat vajadust ja säilitada tarnekindlus.

Rõhutades, et need kaotavad 13-protsendilise täiendava tollimaksu selliste hingamisteede kaitsevahendite nagu ventilaatorid ja hapniku kontsentraatorid jaoks, ütles Pekcan: „Pealegi - tollimaksu tootvate odekolonni- ja desinfitseerimisvahendajate jaoks, mis praegu on 10 protsenti odekolonni ja desinfektsioonivahendite tootmisel toorainena kasutatava puiste etüülalkoholi impordil. me nullida. Kas presidendi otsused, mis hõlmavad neid muudatusi koroonaviiruse meetmete raames tehtud ja täna avaldatud impordirežiimi otsustes, on kasulikud. " kasutas väljendit.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar