TÜVASAŞ on vaieldamatu juht raudteesektoris

on tuvasas vaieldamatu juht raudteesektoris
on tuvasas vaieldamatu juht raudteesektoris

Türgi Transpordi-Sen Sakarya filiaali president Ali Azem Fındık külastas Türgi Ametnike ja Käsitööliste Kojade Liitu (SESOB), et vahetada arvamusi TÜVASAŞ staatuse kaotamise ja TÜRASAŞ-sse kaasamise võimalike mõjude kohta. Ta kohtus Hasan Alişaniga.


Pärast kohtumist ajakirjandusele teavet andnud Ali Azem Fındık ütles: “Türgi Transpordi-Senina usume, et TÜVASAŞ ei talu staatuse kaotamist ja et meie arvates saab TÜVASAŞ tulemust muuta, pakkudes ühtsust ja solidaarsust kõigi poliitikute, valitsusväliste organisatsioonide ja Sakarya rahvaga. oleme varem mitu korda maininud.

Selles kontekstis; Türki İletişim-Senina hakkasime Sakarya valitsusväliste organisatsioonide juhte külastades vahetama mõtteid TÜVASAŞ kohta tehtud otsuse kohta. Meie esimeses peatuses oli TC Sakarya käsitööliste ja käsitööliste kodade liit (SESOB), hr. Kohtusime president Hasan Alişaniga. Pidasime arutelusid Sakarya kaupmeestele TÜVASAŞ praeguse peakontori staatuse kaotamise kahjulike mõjude ja seejärel linna negatiivse doominoefekti üle.

Sec. Esitasime Alişanile faili TÜVASAŞ kohta. 2019. aasta andmetel väitsime, et TÜVASAŞ tarnimine Sakaryalt on 98 miljonit TL. Oleme väitnud, et 56 komplekti Milli Tren seeriatootmise alustamisega on selge, et need ostud suurendavad põrandate pinda. TÜVASAŞ on vaieldamatu raudteesektori juht. Selle ühinemise TÜRASAŞ nõudmise korral peab katus olema TÜVASAŞ.

SESOB president hr. Hasan Alişan: „Jääb vaid TÜVASAŞ. Me ei salli ka selle kaotamist. Olete riigiametnik. Vähemalt olete sellest moodustumisest kahjulik. See negatiivsus mõjutab aga kõige rohkem Sakarya kaupmehi ja käsitöölisi. Seetõttu ei tohiks te kahelda, et toetame teie auväärset võitlust TÜVASAŞ peakorteri staatuse kaitsmisel igal platvormil. ” Ta avaldas oma toetust.

O


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar