Raudtee varustab rongijaamad Türgi lipudega

raudteel olid Türgi lipu all rongijaamad
raudteel olid Türgi lipu all rongijaamad

Türgi Vabariik Riigiraudtee (TCDD), transpordi- ja raudteejaama ja kõik jaamad üle 33 riigis nimel sõdurid tapsid et ministeeriumi infrastruktuuri, mis oli varustatud Türgi lipp.


Teede- ja taristuminister Mehmet Cahit Turhani juhtnööridega varustati kõik riigi jaamad ja jaamad Türgi lipudega. "Me näeme oma kangelasi, kes ohverdavad oma eluga lippude nimel oma elu igavese lipu nimel," ütles Türgi riigi raudteeettevõtte peadirektor Ali İhsan Uygun.

TCDD avalduses: „Me langeme märtriteks, me ei viska lippu. Varustame oma jaamad kogu oma riigis lippudega oma kangelase Mehmetçi mälestuseks, kes oli märterdatud meie kuulsusrikka lipu kerkimise eest. ”


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar