Istanbuli lennujaama metrooautode ostmise pakkumise tulemus

Istanbuli lennujaama metrooautode pakkumise tulemus
Istanbuli lennujaama metrooautode pakkumise tulemus

Transpordi ja taristu ministeerium ostis Hiinast Istanbuli lennujaama metroo jaoks 176 metroosõidukit. Kõik metroosõidukid tarnitakse 2022. aasta lõpuks.


Transpordiministeeriumi ja taristuinvesteeringute peadirektoraadi 26. detsembril 2019 korraldatud hanke "Istanbuli uue lennujaama metroosõidukite tarnimise ja tellimistööde korraldamine ja tellimistööd" tulemus kuulutati välja. Ainus pakkumine võidab Hiina pakkumine CRRC Zhuzhou Locomotive Co., mis on ainus kehtiv pakkuja. Ltd Türgi esindatus on väitnud 176 miljard miljonit 1 545 TL.

Pakkumistingimuste kohaselt valmib 176 kuuga 32 sõidukit. Esimese 10 rongikomplekti tarnimine viiakse lõpule 11 kuu jooksul vastavalt varase kohaletoimetamise tingimustele. Esimene kohaletoimetamine algab 2 rongikomplektiga. 10. kuul tarnitakse veel 4 rongikomplekti ja ülejäänud 11 rongikomplekti tarnitakse 4. kuu lõpuks. 25 rongikomplekti tarnimine valmib 32 kuuga. CRRC Zhuzhou Vedur pakub transpordiministeerium 26. rongikomplekti ja mõnda sõidukit kohaletoimetamise asukohta ja tootmistingimusi.

Töövõtja viib kõigi hooldus- ja remondiseadmete tarnimise, paigaldamise ja kasutuselevõtu lõpule hiljemalt 23. kuul. Töö aegub 28. detsembril 2022.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar